Home»Muzika»Bajagina “treća sreća”… Koncert u Šibeniku 21. avgusta, promenjena lokacija i vizuelni identitet

Bajagina “treća sreća”… Koncert u Šibeniku 21. avgusta, promenjena lokacija i vizuelni identitet

4
Shares
Pinterest Google+
Exit/Photo: Exit Press
Exit/Photo: Exit Press

Veliki koncert Bajage & Instruktora u sklopu Regius Mini Break projekta održaće se u petak, 21. avgusta na prostoru ex-TEF, nadomak gradske plaže Banj u Šibeniku.

Da podsetimo, dugoočekivani nastup Momčila Bajagića trebalo je da se održi 24. jula, ali zbog novonastale situacije s virusom Covid-19, organizatori iz PARK-a odlučili su da koncert prebacie na avgust kako bi, za tehnički ionako zahtevan koncert, mogli u potpunosti da zadovolje epidemiološke uslove.

S novim datumom došla je i nova lokacija. Tako će se umesto kasarne Bribirskih knezova, koncert održati na prostoru ex-TEF, koji se ranijih godina pokazao kao idealna lokacija za ovakav tip događanja. Na istom mestu četiri godine održavao se i Regius Festival. Lokacija je utoliko idealna jer se nalazi tek desetak minuta hoda od samog centra Šibenika čime je posetiocima olakšan dolazak i odlazak s koncerta.

Što se tiče zdravstvene sigurnosti na lokaciji, organizatori poručuju da će pratiti sva uputstva Stožera civilne zaštite i osigurati publici što sigurnije uživanje u koncertu koji se u Šibeniku čeka više od 30 godina. Osim što će biti postavljeni punktovi za dezinfekciju, na ulazu će posetioci ostaviti svoje podatke zbog lakšeg praćenja kontakata, a osoblje će nositi zaštitne maske i rukavice.

Ulaznice za Regius mini break w/ Bajaga & Instruktori mogu se kupiti po ceni od 100 kuna u pretprodaji na Entrio.hr ili Entrio prodajnim mjestima. Na ulazu će cena biti 150 kuna.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Kad Donald Tramp "peva" Maidene... Ovakvu verziju "Run To The Hills" još niste čuli

Next post

Dan kada je publika izviždala Boba Dilana... uradio je nešto nezamislivo, neki mu ni do danas nisu oprostili

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *