Home»Film»Kako je depresija pobedila Robina Vilijamsa… “Svake večeri jecao mi je u naručju i govorio da više nije zabavan…”

Kako je depresija pobedila Robina Vilijamsa… “Svake večeri jecao mi je u naručju i govorio da više nije zabavan…”

2
Shares
Pinterest Google+
Robin Vilijams/Photo: printscreen
Robin Vilijams/Photo: printscreen

 

U biografiji autora Dejva Iztkofa, otkriveni su do sada nepoznati detalji iz života čuvenog glumca Robina Vilijamsa koji je sebi oduzeo život 2014. godine.

Tokom snimanja filma “Noć u muzeju: Tajne grobnice” tokom 2014. godine, samo nekoliko meseci pre nego se odlučio na mračan potez, Robin je bio nesrećan. Otkriveno je da ima Parinsovu bolest zbog čega nije uspevao da zapamti tekst, patio je od gorušice i nesanice.

Njegova šminkerka Čeri Mins, otkrila je da su ti meseci za Robina bili izrazito teški.

– Predložila sam mu da se vrati stend ap komediji kako bi sebi vratio samopouzdanje, ali on je to odbio. Svake večeri mi je jecao u naručju i govorio da više nije zabavan – rekla je ona.

KOLIKO SMEHA, TOLIKO SUZA… PET GODINA POSLE SMRTI ROBIN VILIJAMS DOBIO KANAL NA YOUTUBEU

Njegova supruga Suzan, napisala je 2016. godine knjigu po imenu “Terorista u mozgu mog supruga”, u kojoj je objasnila stanje u kojoj se Robin nalazio.

– Robin se sve više umarao. Maska bolesnika s Parkinsonovom bolesti bila je uvek prisutna, a glas mu je oslabio. Tremor leve ruke sada je bio neprekidan i imao je lagano drhtanje. Mrzeo je što u razgovorima nije mogao da pronađe reči koje je želeo. Imao je grozne nesanice – napisala je ona tada.

Ona je takođe ispričala da je poslednjih meseci života glumac znao da “ostane zamrznut” u ležećem položaju, nesposoban da se kreće ili obavlja normalne životne funkcije.

HL/Izvor: nova.rs

Previous post

Ozi prkosi bolesti... Čuveni muzičar već snima novi album

Next post

Kralj horora, Holivuda i ostatka sveta... Stižu četiri nove ekranizacije priča Stivena Kinga

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.