Posle ŠA Festa, odložena i ŠA Ulica… Vidimo se u Prijedoru 2021.

0
75
Ša Ulica/Promo
Ša Ulica/Promo

Povodom najnovijih odluka i propisanih mera koje je 20. jula 2020. godine doneo Republički štab za vanredne situacije, a kojima se zbog nepovoljne epidemiološke situacije u Republici Srpskoj javni skupovi ograničavaju do 50 ljudi na otvorenom prostoru uz obavezno nošenje maski, ŠA Fest tim je bio primoran da planirani program ŠA Ulice odloži za 2021. godinu kao što je slučaj i sa ranije odloženim ŠA Festom koji je trebalo da bude održan u Prijedoru 31. jula i 1. avgusta ove godine.

Saopštenje organizatora prenosimo u celosti:

“Nakon pomjeranja ŠA Festa nadali smo se da ćemo svoju publiku počastiti sjajnim programom u glavnoj prijedorskoj ulici. Dogovorili smo najbolje izvođače i planirali odlične, nesvakidašnje sadržaje. Nažalost, cijeli program ŠA ulice, kao što je slučaj i sa ŠA Festom, zbog najnovijih mjera, moraćemo omjeriti za 2021. godinu”.

ŠA GOES ON… DODELJENA PRVA STIPENDIJA FONDA DALIBOR POPOVIĆ MIKŠA

Podsećamo da je na ovogodišnjem ŠA Festu i u ŠA Ulici sa novim festivalskim zonama i pozornicama, između ostalih trebalo da nastupe Goran Bare i Majke, Hladno Pivo, Metodi Hristov, Valentino Kanziani, Marko Nastić, Dejan Milićević, Elemental, Edo Majka, Nipplepeople, Prti BeeGee, Vasil Hadžimanov Bend, Natali Dizdar, Lane Gutović, Zijah Sokolović, Arijana Čulina i mnoga druga poznata imena iz sveta muzike, umjetnosti i teatra.

– Znamo da smo svi skupa željni dobrog provoda i kvalitetnih kulturnih sadržaja, ali trenutno moramo da budemo odgovorni i svjesni situacije u kojoj se nalazimo i poštujemo mjere koje su donijele nadležne institucije – poručuju organizatori ŠA Festa.

ŠA Fest tim vredno nastavlja da radi i planira nova druženja sa svojom vernom publikom verujući da će epidemiološka situacija dozvoliti druženja i dobru zabavu i pre planiranog ŠA Festa koji je zakazan za 30. i 31. jul 2021. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime