Home»Muzika»Nekad 2 milijarde, danas ni pola miliona… Zašto više niko ne voli Megan?

Nekad 2 milijarde, danas ni pola miliona… Zašto više niko ne voli Megan?

4
Shares
Pinterest Google+
Megan Trejnor/Photo; facebook@meghantrainorsongs
Megan Trejnor/Photo; [email protected]

Ne tako davno, 2014. godine, svet je obuzela “Megan Trejnor” groznica, kada je pomenuta pevačica objavila svoj globalni hit “All About That Bass” koji do sada ima više od dve milijarde pregleda na YouTubeu.

Uz još nekoliko uspešnih hitića i dva albuma i gotovo šest godina kasnije, devojka koja je pevala o tome da treba da volite svoj izgled bez obzira na kilograme – potpuno je zaboravljena.

Ona je pre samo nekoliko dana objavila svoj novi singl “Make You Dance” koji u vremenu hiperprodukcije i milionskih pregleda ne može da premaši ni brojku od pola miliona.

Sekcija sa komentarima je prepuna rečenica poput – “Zašto nikoga nije briga za Megan?”, “Jako je potcenjena”, “Ona je divna devojka, dajte joj pažnju koju zaslužuje” i slično.

Kada se tek pojavila, te 2014. godine, muzički kritičari su joj predviđali sjajnu karijeru. Pomenuta debi numera “All About That Bass” provela je nekoliko sedmica na prvom mestu Bilboardove top liste, a njen tadašnji album doneo joj je jedan Grammy za najboljeg novog umetnika i dve nominacije – za album godine i za pesmu godine.

HL/Izvor: nova.rs

Previous post

Definitivno potvrđeno... Stiže nastavak "Igre prestola", otkriveni prvi detalji scenarija

Next post

Dosad neobjavljeni snimak... Ovako je Kris Kornel pevao "Patience" Guns N' Rosesa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *