“Kako je propao rokenrol”, “Mi nismo anđeli”, “Tri palme za dve bitange i ribicu”… na repoertoaru Drive in bioskopa na Adi

0
223
Kako je propao rokenrol/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Kako je propao rokenrol/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

Ljubitelji kinematografije konačno mogu da uživaju u svojim omiljenim filmskim ostvarenjima i to pod vedrim nebom i zvezdama.

Da užitak bude veći, u toku naredne četiri nedelje na programu Drive in bioskopa naći će se neki od bisera domaće filmske riznice, koji uvek vraćaju osmeh na lice.

Ništa manje raduju i klasici svetske kinematografije koji se ne zaboravljaju, kao i sadržaji za celu porodicu koji će narednih nedelja krasiti repertoar bioskopa na otvorenom.

Kako je propao rokenrol/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Kako je propao rokenrol/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

U sklopu nedelje kada Drive in bioskop, posle mesec dana besplatnih projekcija startuje sa  naplaćivanjem ulaznica, na repertoaru naći će se domaće ostvarenje iz 1989. godine “Kako je propao rokenrol” koje će biti prikazano u petak, 24. jula u 21:00 čas.

Istovremeno, publika će imati priliku da u četvrtak, 30. jula pogleda film Dejvida Linča iz 1992. godine – “Tvin Piks: Vatro hodaj sa mnom”, ali i dobitnika dva Oskara iz 2019. godine “Le man 66: Slavna 24 sata”,  čiju će projekciju upriličiti prisustvo brojnih “old tajm” automobila.

Nedelja, 2. avgust biće rezervisana za porodični film “Kralj lavova”, koji je u prošloj godini zabeležio neverovatnu gledanost.

Među domaćim klasicima tokom naredne četiri nedelje posetioci će moći da pogledaju filmove: “Tri palme za dve bitange i ribicu”, “Mrtav ladan” i “Mi nismo anđeli”.

Na programu će se tokom narednih nedelja naći i “Osam i po” Federika Felinija iz 1963. godine, “Star Wars – uspon Skajvokera”, ali i  porodične avanture “Zaleđeno kraljevstvo 2” i  “Grdana: Gospodarica zla”.

https://www.youtube.com/watch?v=WfhKtA_2Do8

Podsećamo, bioskop na otvorenom od 23. jula počinje da naplaćuje filmske projekcije, a dani rezervisani za film su četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija ulaznica vrši se preko sajta Kombank dvorane.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime