Home»Fun»Kijanu Rivs piše scenario za strip u kome je on glavni junak… Upozorenje – samo za odrasle

Kijanu Rivs piše scenario za strip u kome je on glavni junak… Upozorenje – samo za odrasle

5
Shares
Pinterest Google+
Kijanu Rivs/Photo: YouTube printscreen
Kijanu Rivs/Photo: YouTube printscreen

Kijanu Rivs će debitovati na stripu BRZRKR (Berzerker) koji će objaviti izdavačka kuća BOOM! Studios. Uz holivudskog glumca, u projekat će biti uključeni i pisac Met Kint (Folklords, Bang!) i proslavljeni umetnik Alesandro Viti, piše Strip Blog.

Strip BRZRKR će predstaviti priču o besmrtnom ratniku koji je u potrazi za odgovorima koji se tiču njegovog postojanja. Mini-serijal će imati 12 brojeva i zbog sadržaja brutalnog nasilja biće namenjen isključivo starijoj publici, iznad 18 godina.

Čovek poznat kao Berzerker je polu-smrtnik i polu-bog, proklet i primoran na nasilan život, što šteti njegovom razumu. Nakon što je vekovima lutao svetom, Berzerker je utočište pronašao radeći za američku vladu boreći se u bitkama toliko opasnim i toliko nasilnim, koje su preopasne za bilo koga drugog.

 

Nada se da će u zamenu za svoje službovanje dobiti istinu o svom beskrajnom postojanju natopljenom krvlju i način kako to da zaustavi.

Prvi broj stripa BRZRKR će biti dostupan početkom oktobra 2020. godine. Naslovnicu za prvi broj će raditi crtački superstar Rafael Grampa.

HL/Izvor: telegraf.rs/Strip Blog

Previous post

Počelo glasanje za finaliste četvrte Rokerijade u Petrovcu na Mlavi

Next post

Engleski muzičar i producent Tricky 23. februara u Beogradu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *