Home»Muzika»DJ World»Izmislili novi muzički pravac? Dejvid Geta i Morten objavili četiri nove pesme i poručili: Ovo je revolucija!

Izmislili novi muzički pravac? Dejvid Geta i Morten objavili četiri nove pesme i poručili: Ovo je revolucija!

4
Shares
Pinterest Google+
Dejvid Geta/Photo; facebook@DavidGuetta
Dejvid Geta/Photo; [email protected]

Dejvid Geta i Morten objavili su EP koji su nazvali “New Rave” i predstavili potpuno drugačiji zvuk od onog na koji smo navikli slušajući Getu proteklih godina.

Cilj ovog EP-ja je, kako su istakli, da promeni elektronsku dens muziku zauvek. EP je deo je budućeg rejv projekta ovog tandema, a na njemu se nalaze pesme “Kill Me Slow”, “Nothing”, “Bombardment” i “Odyssey”.

Njihova prva saradnja bila je na remiksu pesme “Heaven” Aviciija, a ovaj EP je dokaz da mogu da izažu izvan svojih okvira i transformišu se u jedan novi, budući rejv zvuk, piše edm.

– Ovo nije EP s jednom dobrom i tri samo ok pesme. Imamo četiri zaista, zaista, zaista snažne pesme – rekao je Geta za edm.com i dodao kako se ove pesme mogu vrteti u B2B formi i u potpunosti rasturiti plesni podijum. Već su inspirisali neke DJ-eve i producente.

Geta i Morten se smatraju pionirima ovog žanra i naglašavaju svoju dominaciju u novom žanrovskom standardu.

– Mi smo ti koji su izmislili ovaj zvuk, nema sumnje u to. Nije bilo ovakvog zvuka pre nego što smo mi počeli da ga proizvodimo. Za mene je ovo najbolja muzika koju sam čuo. I imamo još mnogo toga – rekao je Morten.

HL/Izvor: edm.com/telegraf.rs

Previous post

Da li si i ti 1 od 4 miliona... Sve što dotakne,  ovaj momak pretvori u - metal

Next post

Na prodaju Ferrari Edija Van Halena, u dobrom stanju, malo prešao, cijena prava sitnica...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *