Toni Ajomi: Isterao sam Madonu sa probe Black Sabbatha

0
198
Oglasi
Toni Ajomi, Madona/Photo: facebook
Toni Ajomi, Madona/Photo: facebook

Gitarista Black Sabbatha Toni Ajomi prisetio se momenta kad je oterao Madonu sa probe svog benda, jer nioje imao pojmako je ona.

Muzičar je u intervjuu za SiriusXM rekao da se taj trenutak dogodio tokom ponovnog okupljanja grupe na Live Aidu 1985. godine.

– Iskreno, bila je to pomalo katastrofa. Imali su rezervisanu prostoriju za vežbanje. Počeli smo da vežbamo, ali tada je krenula i priča o starim vremenima, pa smo većinu probe zapravo razgovarali. Trebalo je da to bude zatvorena proba, samo za nas – ispričao je on.

A TAMO NEGDE GORE, U SVEMIRU, NJIH DVOJICA U SKAFANDERIMA MAŠU GLAVAMA UZ AC/DC I BLACK SABBATH…

Zbog toga je i burno reagovao kada su dve devojke ušle u prostoriju i mirno se naslonile na zid, očigledno sa idejom da odslušaju deo probe.

– Rekao sam jednom od naših članova ekipe: “Šta se ovo dešava, ljudi šetaju okolo, bolje da im kažete da izađu, ovo je privatna proba”. On je otišao do devojaka, koje su mirno izašle, a onda se vratio i rekao “Isterao si Madonu!”. Bilo mi je malo neprijatno, ali šta je tu je, nastavili smo probu kao da se ništa nije desilo – ispričao je gitarista.

HL/Izvor: rockandrollgarage.com

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime