Home»Fun»Cars & Bikes»Da li vam se vozi ovaj auto s fotke…? Spremite oko 55.000 dolara (+ carina) i učestvujte na aukciji. Ima još zanimljivih filmskih “sitnica”

Da li vam se vozi ovaj auto s fotke…? Spremite oko 55.000 dolara (+ carina) i učestvujte na aukciji. Ima još zanimljivih filmskih “sitnica”

5
Shares
Pinterest Google+
Cadillac Coupe de Ville/Photo: printscreen
Cadillac Coupe de Ville/Photo: printscreen

Pravo blago holivudske memorabilije uskoro će se naći na aukciji koja će se održati 26. i 27. avgusta. Na aukciji će se naći 850 predmeta čiji je procenjeni raspon vrednosti od 100 dolara do 500 hiljada dolara. Tako će se, na primer, na aukciji naći automobili koje su Bred Pit i Leonardo Dikaprio vozili u filmu “Bilo jednom u Hollywoodu” Kventina Tarantina, zatim kaciga koju je Tom Kruz nosio kao pilot u filmu “Top Gun” ali i bokserske rukavice koje je u filmu “Rocky” nosio Silvester Stalone.

Klif But, lik koga glumi Bred Pit u Tarantinovom filmu, vozi plavi Volkswagen Karmann Ghia, čija se vrednost procenjuje na između 20 i 30 hiljada dolara. S druge strane, Rik Dalton, koga glumi Dikaprio, vozi žuti Cadillac Coupe de Ville procenjen na između 45 i 55 hiljada dolara. Kaciga Toma Kruza prodaće se, smatra se, za iznos između 50 i 70 hiljada dolara dok se bokserskerukavice Silvestera Stalonea procenjuju na iznos od 12 do 16 hiljada dolara.

BRED PIT POTVRDIO TARANTINOV PLAN… “BILO JEDNOM…U HOLLYWOODU” POSTAJE MINI SERIJA

Smatra se da će najvišu vrednost postići 335 cm duga maketa svemirskog broda Nostromo iz filma “Alien – Osmi putnik” koja je korišćena tokom snimanja i to između 300 i 500 hiljada dolara.

Od ostalih zanimljivih predmeta na aukciji će se naći kamera kojom je Alfred Hitlkok snimio film “Vrtoglavica” 1958. godine (50 do 70 hiljada dolara), jakna koju je Suzan Sarandon nosila u filmu “Thelma i Louise” (dve do tri hiljade dolara) kao i kostim koji je Dženifer Lorens nosila u filmu “Igre gladi” dok se borila u areni (8 do 10 hiljada dolara).

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Čuveni britanski astrofizičar danas puni 73 godine... dok asteroid s njegovim imenom juri negde kroz galaksiju...

Next post

Da li si i ti 1 od 4 miliona... Sve što dotakne,  ovaj momak pretvori u - metal

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *