Home»Muzika»Da li si i ti 1 od 4 miliona… Sve što dotakne,  ovaj momak pretvori u – metal

Da li si i ti 1 od 4 miliona… Sve što dotakne,  ovaj momak pretvori u – metal

4
Shares
Pinterest Google+
Leo Morakioli/Photo: facebook@FrogLeapStudios
Leo Morakioli/Photo: [email protected]

U ovom tekstu saznaćete, između ostalog, zbog čega je Adel oslabila 25, 30, 40… kilograma (zavisno od izvora), ali to ni izdaleka nije razlog zbog kojih pišemo o ovom momku, za kojeg verovatno već znate.

Ali, ono što jeste važno je da njemu samo nešto sitno nedostaje da sakupi 4.000.000 subskrajbera na YouTubu, iako se bavi isključivo metal coverima.

Leo Morakioli vodi studio u Norveškoj koji se zove Frog Leap Studios i još od davne 2006. največe svetske hitove pretvara u opasno dobre metal  verzije. Sve instrumente uglavnom svira sam, a ponekad mu pomogne neko od virtuoza sa svih strana sveta. Spotovi su mu jednostavni, snimljeni jednom kamerom, ali zato dinamični i atraktivni, a sa ovim se očigledno slaže i statistika, jer su rpegledanio skoro milijardu puta.

Leo Morakioli/Photo: facebook@FrogLeapStudios
Leo Morakioli/Photo: [email protected]

Leo se hvata u koštac sa svim vrstama muzike, poslednja objava mu je obrada čuvene kantri himne “The Devil Went Down To Georgia”, a ovih karantinskih dana radi kao “na struju”.

Mi smo odabrali nekoliko obrada koje se nama dopadaju, a ako niste već probrstili pažljivo njegov kanal, probajte, isplati se…

A Adel? Ah, da… Priča se da se, pošto je čula Leovu obradu svog hita  “Hello”, zatvorila u kupatilo i dugo, dugo plakala. A onda je izašla i iz protesta prestala da jede. Eto, tako kažu 🙂

Previous post

Da li vam se vozi ovaj auto s fotke...? Spremite oko 55.000 dolara (+ carina) i učestvujte na aukciji. Ima još zanimljivih filmskih "sitnica"

Next post

Izmislili novi muzički pravac? Dejvid Geta i Morten objavili četiri nove pesme i poručili: Ovo je revolucija!

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *