Home»Muzika»dRUMELODY predstavio spot za pesmu “Organ”

dRUMELODY predstavio spot za pesmu “Organ”

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Sarajevski DJ i perkusionista Berin Tuzlić aka dRUMELODY nedavno je promovisao svoj novi spot za singl “Organ” i kroz muziku kritikovao današnju borbu za opsatanak.

Kao i do sada, Berin i u ovom spotu kombinuje elektroniku, prepoznatljivi vizuelni identitet i lyrics koji daje dušu samoj numeri.

Ambijent koji dRUMELODY stvara neće vas ostaviti ravnodušnim, već navesti da razmislite o borbi za opstanak što i jeste poruka koju umetnik ovo prilikom šalje.

dRUMELODY/ Photo: youtube.com printscreen
dRUMELODY/ Photo: youtube.com printscreen

– Da li smo se ikad zapitali koji su svi izazovi u borbi za opstanak, pogotovo naših žena, u kakvim uslovima i sa kakvim profilima ljudi se susreću. Imamo li osećaj, jesmo li spremni na kritiku ili smo osuđeni da se svim sredstvima borimo za opstanak – pita se dRUMELODY.

Ovaj autentični umetnik koji spaja DJ-ing, električni bubanj, ali i sintetičke vokale stvara jedinstvenu live verziju koju treba doživeti.

Zato na sledećem nastupu u Beogradu nemojte da propustite da čujete nešto potpuno drugačije, osetite vibracije koje vode u druge svetove i oduševite se jedinstvenim performnsom.

Previous post

Nemci prave eksperimentalni koncert... traže 4.000 dobrovoljaca. Naučnici hoće da procene koliki je rizik od zaraze na velikim manifestacijama

Next post

Vraćaju se Mapetovci... ali u korona izdanju - uključuju se preko Zoom aplikacije. Pogledajte trejler

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *