Home»Muzika»I kraljica mora da prati trendove… Legendarna stvar Tine Tarner dobija svoj remix

I kraljica mora da prati trendove… Legendarna stvar Tine Tarner dobija svoj remix

4
Shares
Pinterest Google+
Tina Tarner/Photo: YouTube printscreen
Tina Tarner/Photo: YouTube printscreen

Tina Tarner (80) i DJ Kygo napravili su remix njenog čuvenog hita iz 1984. godine – “What’s Love Got To Do With It”.

Kygo (28) je početkom sedmice na svom Tviter profilu objavio da se udružio sa pevačicom, a remix će biti objavljen u petak, 17. jula.

– Ne mogu da verujem da u petak objavljujem kolaboraciju sa Tinom Tarner! “What’s Love Got To Do With It” je jedna od mojih omiljenih pesama ikada. Nadrealno je dobiti priliku za saradnju sa legendarnom umetnicom. Ne mogu da dočekam da je svi čujete – napisao je mladi DJ na Tviteru.

 

Kygo je stekao međunarodnu prepoznatljivost sa nekoliko hitova: prvenstveno autorskom “It Ain’t Me” sa Selenom Gomez, a potom i preradama pesama “Firestone” i “I See Fire” Eda Širana.

Prošle godine, njegov remix Vitni Hjuston obrade hita “Higher Love” (1986) Stiva Vinvuda, doživeo je neočekivani uspeh dospevši na svetske top liste hitova.

Tinin singl “What’s Love Got To Do With It” iz 1984. bio je uvodna pesma za njen 5. samostalni studijski album “Private Dancer”. Ostvarenje je dobilo 3 Gremi nagrade, uključujući kategorije za najbolji album godine, najbolji ženski pop vokal i najbolju rok izvedbu. Godine 2012. pesma je uvrštena u Gremi Kuću slavnih.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Kultni film "Ko to tamo peva" na festivalu Kan Klasik 2020.

Next post

Mračna strana muzičke industrije... Kako je Britni Spirs postala zarobljenica pohlepnog oca, marioneta lišena ljudskih prava i slobode

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *