Bubnjar Queena Rodžer Tejlor objavio animirani sppot za svoj novi solo singl “Isolation”

0
66
Rodžer tejlor/Photo: printscreen Instagram rogertaylorofficial Verified
Rodžer tejlor/Photo: printscreen Instagram rogertaylorofficial Verified

Posle turneja po delovima Azije i Okeanije početkom godine, Queen i Adam Lambert trebalo je ovog leta da krenu na britansku i evropsku turneju. Međutim, pandemija korona virusa pomerila je te planove za 2021. a bend je istao u karantinu. međutim, to nije zaustavilo njihov kreativni proces.

Na primer, bubnjar Rodžer Tejlor napisao je i objavio novi solo singl ranije ovog meseca, a 70-godišnji muzičar sada je objavio i prateći animirani spot za pesmu” Isolation”.

Pesma je nastala u njegovom dvorištu u Kornvolu, a video predstavlja “vreme koje protiče u izolaciji, dok se kazaljke sata okreću bez kraja, a TV snimci donose beskrajnu plimu informacija dok se svet prilagođava tim neobičnim Covid-19 vremenima”.

 


View this post on Instagram

BRAND NEW VIDEO LIVE NOW!!! Link in bio #Isolation

A post shared by rogertaylorofficial (@rogertaylorofficial) on

Prošlog meseca Tejlor je o pesmi pričao za Express.co.uk i rekao:

– Bili smo u prekrasnom Kornvolu, koji je sjajno mjesto za izolaciju. Imali smo puno prostora, ali, kao i svi drugi, imali smo iste brige i nesigurnosti u vezi s tim što se događa Započeo sam da radim online lekcije bubnjeva za početnike iz svog podruma i to me je zaokupljalo. I baš u tom periodu u svom dvorištu napisao sam ovu pesmu. Ona je stvarno odraz onoga kako je bilo sedeti u izolaciji. Vreme se usporava i dan nekako morate da ispunite, da smislite rutinu – ispričao je Tejlor.

HL/Izvor: express.co.uk

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime