Home»Muzika»DJ World»Poznati reper pronađen mrtav u centru Atlante… policija misli da je bilo “ciljano ubistvo”

Poznati reper pronađen mrtav u centru Atlante… policija misli da je bilo “ciljano ubistvo”

4
Shares
Pinterest Google+
Lil Marlo/Photo: facebook@lilmarloqc
Lil Marlo/Photo: [email protected]

Reper Lil Marlo pronađen je mrtav nakon pucnjave na autoputu u centru Atlante, a policajci veruju da se radi o “ciljanom napadu” na repera, piše TMZ.

Reper je tragično nastradao u 31. godini života u subotu uveče, 11. jula. Navodi se da se policija odazvala pozivu za saobraćajnu nesreću, pola sata pre ponoći, i pronašla repera kojeg su na mestu proglasili mrtvim.

– U to vreme inspektori veruju da je žrtva bila ciljana meta pucnjave i da rade na utvrđivanju okolnosti oko pucnjave – saopštila je policija Atlante.

– Po dolasku, službenici su locirali vozilo i pronašli mrtvog 30-godišnjeg vozača u vozilu. Preliminarna istraga kaže da se vozilo kretalo na I-285 u trakama Južne granice kada je vozač upucan – saopštila je policija.

Strani mediji pišu da zvanično uzrok smrti nije poznat i da će ga tek utvrditi nakon obdukcije. Na društvenim mrežama su se pojavili video snimci mesta pucnjave na kojima se vidi kako je automobil Lil Marla navodno bio otvoren, sa otvorenim vratima na strani vozača.

Lil Marlo rođen je u Atlanti, a bio je poznat po hitovima “1st N 3rd”, “F *** em” i “Time After Time”, a mnogi svetski reperi oprostile su se od njega na društvenim mrežama.

HL/Izvor: agencije

Previous post

Postoji jedna knjiga... za koju se Stiven King ne seća da je napisao... a jeste

Next post

Izgubila bitku s rakom dojke... Preminula glumica Keli Preston, supruga Džona Travolte

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *