Deep Purple objavili novi singl s albuma “Whoosh!”… “Nothing At All” je pesma o svim lošim stvarima koje smo uradili Majci Prirodi

0
106
Deep Purple/Photo: facebook@officialdeeppurple/Ben Wolf
Deep Purple/Photo: facebook@officialdeeppurple/Ben Wolf

Bliži se izlazak 21. studijskog albuma čuvenog britanskog hard rock benda Deep Purple. Album pod naslovom “Whoosh!” izlazi na tržište 7. avgusta za diskografsku kuću earMUSIC, a bend je objavio novi singl s albuma, pesmu “Nothing At All”. Gledajući stihove pesme “Nothing At All” lako je zaključiti šta su ljudi učinili Majci Prirodi otkada postoje.

Producentsku palicu ponovo je preuzeo kanadski producent Bob Ezrin (saradnja sa Pink Floydom, Kissom i Alisom Kuperom), a koji je radio i na poslednja dva albuma benda: “Now What!” iz 2013. i “Infinite” iz 2017. godine.

Whoosh!, promo
Whoosh!, promo

Album “Whoosh!” biće dostupan u limitiranom izdanju CD+DVD koji uključuje i jednosatni razgovor Rodžera Glovera i Boba Ezrina i takođe jedinstveni, po prv puta, kompletan video nastup benda sa festivala Hellfest koji su održali 2017. godine. Takođe, biće dostupna i verzija gramofonske ploče i DVD-a, a ujedno i digitalna kupovina albuma.

– Ovaj album uključuje materijale koji su najviše obradovali članove benda, uključujući i Boba Ezrina. Oduvek smo uživali da stvarmo novu muziku i prenesemo to zadovoljstvo našim lojalnim fanovima – rekao je gitarista Stiv Mors.

HL/Izvor: soundguardian.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime