Home»Muzika»Ozi Ozborn kao Foks Molder… legendarni muzičar u novom paranormalnom serijalu

Ozi Ozborn kao Foks Molder… legendarni muzičar u novom paranormalnom serijalu

6
Shares
Pinterest Google+
Ozi Ozborb, Dejvid Duhovini/Photo: printscreen
Ozi Ozborb, Dejvid Duhovini/Photo: printscreen

“The Osbournes Want To Believe” (Ozbornovi žele da veruju) je nova serija u produkciji Travel kanala, koja će za početak imati jednu sezonu od osam epizoda i počinje sa emitovanjem 2. avgusta.

U novoj paranormalnoj televizijskoj seriji će se uz Ozija naći i njegova supruga Šeron, kao i njihov sin Džek.

Ozi i Džek su do skoro zajedno radili na putopisnoj seriji “Ozzy & Jack’s World Detour”, čije su tri sezenoe prikazivane na kanalima History i A&E. “The Osbournes Want To Believe” je pseudo-reunion popularnog MTV rijalitija “The Osbournes”, u kojem se ovog puta ne pojavljuje njihova ćerka/sestra Keli.

 

Veći deo serije snimljen je tokom pandemije u domu Ozbornovih. Priča se vrti oko Džekovih pokušaja da ubedi roditelje u postojanje paranormalnih aktivnosti. Tako u seriji možemo videti i snimke kućnih duhova, vudu lutkica, NLO-a, itd.

– Moji roditelji su uvek živeli na ivici, čak i kad se radilo u verovanju u neobjašnjivo i natprirodno – rekao je Džek na konferenciji za novinare.

U intervjuu za Vanity Fair dodao je još i da je veliki obožavalac serije Dosije X, kao i da je pričitao sve knjige napisane o tom fenomenu, osim što je i pogledao sve epizode serije. Istraživanje i zanimanje za paranormalno mu je bio dečački hobi.

Previous post

Zakotrljalo se i nikad nije stalo... Evo u kojoj su postavi Stonesi uradili svoju prvu svirku

Next post

8.000 kilometara daleko, a kao da je ovde... Vlada u Egzilu objavio singl "Dosta je bre!"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *