Home»Film»“Boemska rapsodija”, “2001: Odiseja u svemiru” i “Džumandži sledeći nivo“ ovog vikenda u Drive in bioskopu na Adi

“Boemska rapsodija”, “2001: Odiseja u svemiru” i “Džumandži sledeći nivo“ ovog vikenda u Drive in bioskopu na Adi

4
Shares
Pinterest Google+
Boemska rapsodija/ Photo: Promo
Boemska rapsodija/ Photo: Promo

Već treću nedelju u Drive in bioskopu na Adi Beograđani uživaju u projekcijama “pod zvezdama”, a priliku da filmove gledaju potpuno besplatno posetioci će imati do 23. jula.

Ove nedelje ljubitelji filmske umetnosti moći će da se podsete velikog hita iz 2018. godine – “Boemska rapsodija”, biografski film o životu i karijeri frontmena benda The Queen, Fredija Merkjurija.

Glavnu ulogu tumači američki glumac Rami Malek, koji svojim izgledom neverovatno podseća na muzičku ikonu Merkjurija.

Boemska rapsodija/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Boemska rapsodija/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

Malek  je za ulogu slavnog muzičara osvojio Oskar za glavnu mušku ulogu 2019. godine i Zlatni globus iste godine.

“Beomska rapsodija”, muzička drama reditelja Dekstera Flečera i Brajana Singera, (koja će biti na programu Drive ina u nedelju, 12. jula od 21:00 čas), kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, prati meteorski uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aidu, kada je Merkjuri, tada već bolestan, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike.

Pored Maleka, članove benda i njihove bliske saradnike glume Ben Hardi, Gvilm Li, Džozef Mazelo, Džim Bič, Lusi Bojnton…

Boemska rapsodija/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Boemska rapsodija/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

Publika Drive in bioskopa na Adi uživatiće i uz  filmove: “2001: Odiseja u svemiru” (subota, 11. jul) Stenlija Kjubrika i avanturistički film iz 2019. godine “Džumandži sledeći nivo“ (petak, 10. jul).

Biće prikazan i četvorostruki ovogodišnji Oskarovac, južnokorejski film “Parazit”, koji se nalazi i na repertoaru kućnog bioskopa MOJ OFF.

Bioskop na otvorenom će do 23. jula emitovati besplatne projekcije filmova, a dani rezervisani za film su sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija ulaznica vrši se preko sajta Kombank dvorane.

Previous post

Stiže prava rok bomba... Izgubljena pesma Rolling Stonesa sa Džimijem Pejdžom na gitari uskoro pred nama

Next post

Ljudi u Glavi objavili spot za "Muziku"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *