Nisu čekali ni presudu za porodično nasilje… Grupa Kasabian otpustila pevača, kažu da mora da se leči

0
129
Oglasi
Tom Mejgan/Photo: facebookTom Meighan,
Tom Mejgan/Photo: facebookTom Meighan,

Tom Mejgan, pevač grupe Kasabian, proglašen je krivim za porodično nasilje. Optužen je da je 9. aprila napao bivšu verenicu Viki Ager a kažnjen je s 200 sati društveno korisnog rada koji mu, naravno, neće biti plaćen.

Njegova advokatica Mipel Hejli rekla je kako Mejgan duboko žali zbog svog postupka, da se oseća poniženo i da ne krivi nikog osim sebe, dodajući kako ima problema s alkoholom.

Napadu je svedočilo dete koje je nazvalo policiju i obavestilo ih o porodičnom nasilju i reklo kako žena viče “skloni se od mene”. Kada je policija stigla, Viki je bila “vidno uznemirena“ dok je Mejgan bio “agresivan i nije sarađivao“ pri čemu je policajac rekao kako bi se, po mirisu, reklo da je bio pod uticajem narkotika.

RON DŽEREMI, NAJPOZNATIJI SVETSKI GLUMAC U FILMOVIMA ZA ODRASLE, OPTUŽEN ZA SILOVANJE… PRETI MU 90 GODINA ZATVORA

Dan pre objavljivanja sudske odluke, grupa Kasabian na Twitteru je objavila kako se razilazi sa svojim pevačem Tomom Mejganom. Naveli su kako se pevač “bori s ličnim problemima koji već neko vreme utieču na njegovo ponašanje i on sada želi svu energiju da usmeriti na vraćanje svog života u normalu”.

Odlaskom Mejgana u grupi Kasabian, koja je osnovana 1997. godine, kao izvorni članovi ostaju gitarista Serđo Picorno i basista Kris Evdavrds. Bubnjar Jan Metjus grupi se pridružio 2004. godine. 

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime