Home»Muzika»Homeland»“Milo moje”… Nova pesma i spot Irene Blagojević

“Milo moje”… Nova pesma i spot Irene Blagojević

4
Shares
Pinterest Google+
Irena Blagojević/ Photo: Promo
Irena Blagojević/ Photo: Promo

“Milo moje” naziv je novog video singla Irene Blagojević kojom najavljuje treći album koji će do kraja godine biti objavljen za izdavačku kuću PGP.

U ovoj pesmi, baš kao i na predstojećem albumu, dominiraju različita stilska interesovanja autorke, pa će publika moći da čuje uplive različitih žanrova – od džeza do etna.

Irena Blagojević autorka je muzike, teksta i aranžmana za novu pesmu, a osim svojim specifičnim vokalnim stilom, novu pesmu obojila je i zvukom flaute.

Interesantno je da je Irena na ovoj numeri prvi put sarađivala sa svojim talentovanim sinom, Reljom Perišićem, koji svira gitaru i perkusije.

Relja Perišić/ Photo: youtube.com printscreen
Relja Perišić/ Photo: youtube.com printscreen

Bas gitaru odsvirao je Miroslav Tovirac, za miks i produkciju bio je zadužen Dušan Duda Bezuha, a posptrodukciju je uradio Uroš Marković.

Kamera i idejno rešenje spota bili su povereni Aleksandru Ivančeviću i Adrijanu Miloševu, dok montažu potpisuje Branislav Godić.

– Verujem da će moj novi album komunicirati sa publikom više nego dva prethodna. Publiku očekuje dosta muzičkih iznenađenja, a kolege koje se pojavljuju kao gosti oplemenili su sve moje ideje. Ipak, najdraže mi je što je i moj sin Relja učestvovao, kao gitarista i perkusionista, po prvi put na maminom albumu – kaže Irena Blagojević.

Previous post

Objavljen snimak prvog TV nastupa White Stripesa... ko bi rekao da je prošlo 20 godina od tada

Next post

Top 10 rok zvezda koje su se totalno pogubile uživo na televiziji... Od Bouvija i Kortni, do Gunsa i Ozija

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *