Home»Film»Džoni Dep na sudu: Zlostavljan sam, probao sam sve droge poznate čoveku, na tabletama sam od 11 godine…

Džoni Dep na sudu: Zlostavljan sam, probao sam sve droge poznate čoveku, na tabletama sam od 11 godine…

4
Shares
Pinterest Google+
Džoni Dep/Photo: YouTube prinscreen
Džoni Dep/Photo: YouTube prinscreen

Advokatica Amber Herd, bivše žene Džonija Depa, na suđenju koje je počelo 7. jula ispitivala je glumca Džonija Depa o bolnim temama.

Istakla je da želi da “počne od samog početka”, pa je krenula sa iznošenjem mračnih događaja kako bi, kako se komentariše, Depa predstavila u najmračnijem izdanju.

Međutim, njegove ovoliko iskrene odgovore zasigurno nisu očekivali.

Advokatica Dženifer Robinson je prvo pitala Džonija o incidentu kada je uhapšen zbog napada na stražara. Džoni je tada imao 25 godina, a odgovorio je da je to – istina i da se jeste dogodilo.

ALIS KUPER: DŽONI DEP BI MOGAO DA ME GLUMI U BIOGRAFSKOM FILMU, SAMO DA JE MALO LEPŠI…

Upitan je i za incident kada je imao 31 godinu, kada je uništio hotelsku sobu zbog čega je hotelu morao da plati skoro 10.000 dolara. Glumac je i to priznao, ali je rekao da se ne seća kolika je tačno šteta bila, dodavši da je verovatno bilo reči o “nekoliko udubljenja”.

Glumac je na sudu rekao da potvrđuje izjavu sa papira, “Probao sam svaku drogu do 14. godine”, a onda je dodao da je probao “svaku vrstu droge poznatu čoveku”.

– “Postojala je opasnost da ću preći ivicu, i mogao sam” – citirala je advokatica izjavu i pitala je Depa da li je to verodostojno.

– U tom trenutku moje mladosti, da. U trenutku mog iskustva sa narkoticima i stimulansima, sa alkoholom sam počeo u ranoj dobi – rekao je. – Bilo je mnogo neprijatnosti u mom domu. Mama je imala običaj da me pita da uzmem tablete za smirenje i jesam, sa 11 godina. To je verovatno bio jedini način da ublažim bol – rekao je Dep.

Pitala ga je da li je koristio kokain, MDMA, ekstazi, asked if he had used – cocaine – MDMA – ecstasy, gljive, kanabis… Dep je rekao da je uzimao sve što je navela, kao i lekove na recept.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Dejvid Linč najavio snimanje serije "Divlji u srcu" za Netflix: Šta sam mogao, zatrpali su me parama...

Next post

Obrnuo igricu... Vili Nelson objavio svoj jubilarni 70. studijski album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *