Home»Film»Rodžer Tejlor o mogućem nastavku filma “Bohemian Rhapsody”: Neću da me opet optužuju kako sam unovčio Fredija…

Rodžer Tejlor o mogućem nastavku filma “Bohemian Rhapsody”: Neću da me opet optužuju kako sam unovčio Fredija…

4
Shares
Pinterest Google+
Bohemian Rhapsody/Promo
Bohemian Rhapsody/Promo

Bubnjar Queena Rodžer Tejl kaže da se verovatno neće dogoditi nastavak bioskopskog hita “Bohemian Rhapsody”.

Objavljen u novembru 2018. godine, “Bohemian Rhapsody” postao je najcenjenija muzička biografija svih vremena, donoseći više od milijardu dolara na svetskim blagajnama. To je ujedno i najprodavaniji film 2019. godine u kućnim formatima.

O-HO-HO… STIŽE “BOHEMIAN RHAPSODY 2”?

Upitan u novom intervjuu za Rolling Stone ima li istine u glasinama o mogućem nastavku “Bohemian Rhapsody”, Tajlor je rekao:

– Moram da kažem ne. Zaista mislim da treba da treba dda prođe još godina ili dve, da vidimo kako će sve da “legne” i ima li to smisla. Film je bio sjajan hit. Jasno je da smo bili presrećni. Ali mislim da ne bih hteo da me opet pptuže kako sam “unovčio” našu karijeru i Fredija. Moram da imam vrlo, vrlo dobar scenario da bi to uspelo. Trenutno ne mogu da smisli, način kako bismo nastavili – rekao je i dodao:

– Ako neko smisli genijalan plan, možda ćemo razmisliti o tome. Mislim da je to opasna teritorija.

Bohemian Rhapsody/Promo
Bohemian Rhapsody/Promo

Pre dva meseca Brajan mej je takođe isključio nastavak filma, rekavši Rolling Stoneu:

– Nemojte misliti da o tome nismo razmišljali. Razgovarali smo. U osnovi, trenutno nismo zainteresovan. Stvari bi mogle da se promene, pretpostavljam, ali mislim da bi bilo teško.

“BOHEMIAN RHAPSODY”, BRAJAN SINGER: POMPEZNO, PRETENCIOZNO, POVREMENO PATETIČNO I – PRELEPO

Prema Meju, deo izazova u snimanju drugog filma je taj što će se verojatno usredsrediti na bitku pevača Fredija Merkjurija sa AIDS-om, koji mu je dijagnostifikovan 1987. Merkjuri se protiv bolesti borio u privatnosti, razgovarajući sa samo nekoliko odabranih bliskih prijatelja u godinama koje su usledile. Umro je u novembru 1991. godine.

– Mislim da to ne bi bilo baš uzbudljivo za gledanje – rekao je Mej. – Ne kažem da je to nemoguće, jer postoji sjajna priča iza toga, ali trenutno ne osećamo da je to priča koju želimo da ispričamo.

HL/Izvor: blabbermouth.net

Previous post

Počela trka za "Koskara"... Otvoren konkurs za slanje filmova na 14. Festival srpskog filma fantastike

Next post

"557799" je naziv novog albuma sastava EYOT i biće objavljen za izdavača iz Nju Džerzija

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *