Pokajničko pismo… Rajan Adams se javno izvinio što je se**om ucenjivao tinejdžerke da bi im “napravio karijeru”

0
28
Rajan Adams/Photo: facebook@ryanadams
Rajan Adams/Photo: facebook@ryanadams

Pevač i kantautor Rajan Adams napisao je dugačko izvinjenje za ponašanje u prošlosti, godinu dana pošto se suočio sa optužbama za seksualno uznemiravanje.

“Nemam reči da izrazim koliko se loše osećam zbog načina na koji sam postupao prema ljudima u životu i tokom karijere”, napisao je muzičar u otvorenom pismu. “Sve što mogu da kažem je da mi je žao”.

Prošle godine, sedam žena je za NewYork Times izjavilo da im je Adams nudio pomoć u karijeri, da bi im kasnije tražio seksualne usluge.

Jedna od njih, koja se predstavila kao Ava, pokazala je novinarima više od 3.000 eksplicitnih poruka koje je razmenjivala sa zvezdom kada je imala 15 i 16 godina.

RAJAN ADAMS OGLASIO SE PRVI PUT POSLE OPTUŽBI ZA ZLOSTAVLJANJE: JA ZNAM KO SAM I ŠTA SAM…

U priči se navode i optužbe njegove bivše žene Mendi Mur koja je tvrdila da ju je psihički maltretirao.

– Muzika je bila način da kontroliše ljude oko sebe – izjavila je ona.

Adams je tad na Tviteru najavio da će zbog toga pokrenuti sudski postupak protiv poznatog dnevnika.

On sada kaže da je njegovo pokajničko pismo proisteklo iz “dugog perioda izolacije i promišljanja” tokom karantina zbog korona virusa.

“Prešao sam tačku da se izvinjavam samo da bi me svi ostavili na miru i znam vrlo dobro da moja izvinjenja verovatno neće prihvatiti sv koje sam povredio”, napisao je u pismu koji je objavio britanski dnevnik Daily Mail. “Shvatio sam to. Takođe znam da sad nema nazad”.

Ističe da je svestan da će mnogi njegov potez shvatiti kao “prazno izvinjenje”, kao što su bila ona ranije, ali dodaje da je “ovog puta drugačije”.

“Zaista sam shvatio kakvu štetu sam prouzrokovao, to me razbija, i još ne mogu da dođem sebi zbog tih razarajućih efekata koje su izazvali moji postupci. Koliko god žalio, znam to nikad ne može umanjiti patnju koju sam prouzrokovao. Snosim odgovornost za loše postupke i za poteze ubuduće”.

HL/Izvor: BBC

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime