Home»Film»Dejvid Linč najavio snimanje serije “Divlji u srcu” za Netflix: Šta sam mogao, zatrpali su me parama…

Dejvid Linč najavio snimanje serije “Divlji u srcu” za Netflix: Šta sam mogao, zatrpali su me parama…

4
Shares
Pinterest Google+
Dejvid Ličnč/Photo: YouTube printscreen
Dejvid Ličnč/Photo: YouTube printscreen

Posle uspešnog povratka serije “Twin Peaks” na male ekrane, Dejvid Linč najavio je da će svoje kultno filmsko ostvarenje iz 1990. godine “Wild At Heart” (Divlji u srcu) adaptirati za TV seriju.

U filmu “Wild At Heart” Nikolas Kejdž i Lora Dern su glumili ljubavni par Sejlora i Lulu koji je bio progonjen od strane Luline lude majke. Svojevremeno se dosta pričao o nastavku tog filma, ali potpuno neočekivano umesto toga stiže serija.

Wild At Heart, plakat
Wild At Heart, plakat

– Uživao sam u radu na poslednjem “Twin Peaksu”. Sviđa mi se da ispričam dugačku priču, puno više nego da sve stisnem u jedan film. Što se tiče “Wild at Heart” završili smo prve tri epizode, imam razvijenu priču za celu sezonu – izjavio je Linč za portal The Studio Exec.

Linč tvrdi da će kast biti poseban izazov obzirom na karaktere koje su 1990. postavili Kejdž i Dern, a izjavio je da će njihove uloge postaviti na malo drugačiji način tako da se neće pojavljivati u svakoj epizodi.

Na pitanje zašto za Netflix, Linč je jednostavno odgovorio:

– Za sve je kriv moj majmun kapucin. Nakon “Twin Peaksa” sam s majmunom izveo malu točku na neformalnom i opuštenom druženju s ljudima iz Netflixa. Ti ljudi imaju novac, mislim na puno novca. I kad sam ih upitao što ako majmun zaželi sa mnom na neki road trip, oni me nisu baš dobro razumeli i pomislili su da želim opet da radim na “Wild At Heart” i onda počeli da me zatrpavaju novcem.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Evo kako se Metallica oprostila od maestra Morikonea... Kad je naš koncert prvi put počeo sa vašom "Ecstasy Of Gold" desila se magija...

Next post

Džoni Dep na sudu: Zlostavljan sam, probao sam sve droge poznate čoveku, na tabletama sam od 11 godine...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *