Home»Film»Snima se film o ćerki Džejmsa Bonda… a ova žena je “kriva” za to

Snima se film o ćerki Džejmsa Bonda… a ova žena je “kriva” za to

4
Shares
Pinterest Google+
Fibi Voler-Bridž/Photo: facebook@phoebewallerbridge
Fibi Voler-Bridž/Photo: [email protected]

Fibi Voler-Bridž, britanska glumica i scenaristkinja serija “Fleabag” i “Ubiti Iv”, sprema novi filmski projekat koji ce obradovati sve ljubitelje špijunskih filmova o Džejmsu Bondu.

To, medutim, neće biti još jedna filmska avantura agenta 007, vec spinof ovog serijala koji ce biti fokusiran na Bondovu ćerku Matildu. Navodno je plan da ovaj film prikaže njenu obuku za špijuna i konflikte sa ocem koji nije baš siguran da li želi da njegova cerka krene istim stopama kao on.

Fibi Voler-Bridž je već saradivala sa producentima serijala o Džejmsu Bondu. Naime, ona je prošle godine dobila poziv da radi na scenariju za naredni film o agentu 007 “Nije vreme za umiranje”.

Voler-Bridž već je dobila sjajne kritike za svoju adaptaciju špijunskog trilerka “Ubiti Iv”.

Fibi Voler-Bridž/Photo: facebook@phoebewallerbridge
Fibi Voler-Bridž/Photo: [email protected]

– Ljudi koji stoje iza Džejms Bond franšize zaista žele da dobiju priču o njegovoj ćerki i od toga stvore novu franšizu – rekao je izvor portala The Mirror, a prenosi Telegraf.

– Verovatno će se u njoj pojaviti i sam Džejms Bond, kome nije svejedno što svoju ćerku trenira da bude ubica, a sve će biti obogaćeno specificnim humorom Voler-Bridž, koji je pokazala u već dve serije. Produkcijske kuće baš žele da ona bude deo ovog filma – dodao je izvor.

Podsetimo, seriju “Fleabag” Guardian je svrstao u 10 najboljih u 21. veku. Ipak, njenu glavnu glumicu i scenaristkinju Fibi Voler-Bridž, sreća nije oduvek pratila i do juče je maltene niko nije znao. U dvadesetim godinama mučila se da pronađe posao, a danas je dobitnica 3 Emmy nagrade i 2 Zlatna globusa. Serija se emituje na servisu Amazon Prime, uz godišnji ugovor vredan 20 miliona dolara.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

E to će biti zanimljivo štivo... Leni Kravic napisao autobiografiju "Let Love Rule"

Next post

Saopštenje srpskih manifestacija: Festivala neće biti u avgustu u najavljenom formatu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *