Uđite u veseli vremeplov… Grupa Grmeč objavila debi singl i spot za pesmu “Priđi”

0
72
Grmeč/Photo: facebook@GrmecBand
Grmeč/Photo: facebook@GrmecBand

Grmeč™ je pop sastav iz Požarevca čiju okosnicu čine Dorian Greyt (Dorian Popović) i Euphorics (Miloš Antić). Grupa je nastala kao želja da se oprobaju u nešto popularnijem zvuku i izraze se na njima nesvojstven način do sada, uzimajući u obzir činjenicu da se obojica bave produkcijom elektronske muzike već skoro dve decenije.

Singl pod nazivom “Priđi” je inspirisan zvucima 70-ih i 80-ih godina prošlog veka i predstavlja pevljivi hit sa vedrim trubama i veselim bubnjevima koji lako ulazi u uši i koji se pred sam kraj stilski menja tako da autori kroz moderan ritam i vokalne loop-ove vraćaju slušaoca u vreme kada je numera nastala.

U pesmi su učestvovali: Dorian Greyt (vokal, produkcija), Euphorics (produkcija, back vokali), Nikola Cvetković (truba), Nemanja Ristović (bas), Vladimir Petrović (bubanj) i Tijan Popović (gitara, vokali). Specijalna gođća u spotu je Dejana Milosavljević.

Takođe, Grmeč™ uveliko radi na snimanju drugog singla “Ne zovi me (popodne)”  čija se realizacija planira za kraj leta 2020.

HL/Izvor: remixpress.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime