Home»Muzika»Prvi put u Aleksincu… Pero Defformero 29. avgusta na petom Al Rock Festu

Prvi put u Aleksincu… Pero Defformero 29. avgusta na petom Al Rock Festu

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Poznata folk-metal grupa Pero Defformero prvi put dolazi u Aleksinac 29. avgusta na peti Al Rock Fest.

Pero Defformero je verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji je energiju i pompeznost heavy metal muzike spojio sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgao ruglu i izobličio. Bend je osnovan 1993. godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa se može reći da su utemeljivači jednog sasvim novog žanra.

Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svom nastupu pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.

Njihovi planovi za ovu godinu (kao i za sve predhodne) su veliki: da se snimi hit koji će ih konačno vinuti do samog dna svetske estrade!

Bilo kako bilo, Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, a pesme “Gotičarka”, “Gastarbajter”, “Metal Sviraću”, “Hipster”, “Došli smo do kraja puta”… sigurno su mnogi čuli, najčešće u kasnim satima nekog dobrog aftera.

Ekipu benda čine: Goran “Biške” Biševac (vokal), Saša “Friš” Friš (gitara), Andraš “Bandi” Išpan (bass) i Luka “Rorule” Jelisavčić (bubnjevi).

Peti po redu Al Rock Fest biće održan od 27. do 29. avgusta u Aleksincu, a uskoro očekujemo informacije i o ostalim učesnicima.

Previous post

Šta se ovo dešava...? Voditelja "Mythbustersa" sestra optužila za silovanje

Next post

Beogradska žurka No sleep till Exit pomerena za septembar... a šta će biti s Exitom?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *