Na repertoaru Drive in bioskopa ove nedelje – “Otac”, “Deadpool2” i “Marsovac- spasilačka misija“

0
71
Marsovac- spasilačka misija/ Photo: Promo )Kombank dvorana)
Marsovac- spasilačka misija/ Photo: Promo )Kombank dvorana)

Ljubitelji kinematografije konačno mogu da uživaju u svojim omiljenim filmskim ostvarenjima i to pod vedrim nebom iz svojih automobila.

Lepo vreme donelo je radost filmofilima koji su kao svoje mesto zabave izabrali upravo bioskop na otvorenom.

Drive ina na Adi u nedelju je počeo sa redovnim bioskopskim repertoarom koji je otvorio film “Bilo jednom u Holivudu”.

Bilo jednom u Holivudu/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Bilo jednom u Holivudu/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

Prve nedelje redovnog repertoara, filmski zaljubljenici, ali i zaljubljenici u koncept drive ina koji asocira na holivudske filmove, moći će, između ostalog, da odgledaju “Deadpool 2”, film Dejvida Liča iz 2018. godine, koji je na veliko platno doneo i srpskog glumca Stefana Kapičića (tumači lik natrprirodnog bića Kolosus ), domaće ostvarenje, film “Otac” Srdana Golubovića i američku naučno-fantastičnu avanturu “Marsovac- spasilačka misija“ iz 2015. godine u kojoj glavnu ulogu tumači Met Dejmon.

Film “Marsovac spasilačka misija“, čija se repriza može videti u bioskopu na Adi u nedelju 5. jula u 21:00  dolazi od reditelja Ridlija Skota i opisuje misiju na Marsu, gde posle zastrašujuće oluje posada svemirskog broda Ares ostavlja greškom astronauta Marka Vatnija (Met Dejmon) na nenastaljenoj planeti, pretpostavljajući da je umro.

Međutim, Vatni je preživeo i našao se sam u zastrašujućim uslovima na Marsu. Sa malo namirnica on pokušava da opstane i pošalje signal na Zemlju da je živ. Pored Dejmona, u ostale uloge tumače Džef Denijels, Majkl Pena…

Bioskop na otvorenom će do 23. jula prikazivati i besplatne projekcije filmova, a dani rezervisani za film su sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank Dvorane.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime