Home»Muzika»DJ World»Nusha i Lea Dobričić… Specijalni set DJ dama ovog petka u Barutani

Nusha i Lea Dobričić… Specijalni set DJ dama ovog petka u Barutani

4
Shares
Pinterest Google+
Nusha/ Photo: Promo (Barutana)
Nusha/ Photo: Promo (Barutana)

Jedna od najtraženijih regionalnih di-džej dama, Lea Dobričić, ugostiće ovog petka na tradicionalnom zajedničkom nastupu u Barutani – Nushu, koleginicu i prijateljicu iz Bukurešta, sa kojom često deli di-džej pult na gigovima širom planete.

Njima će se te večeri pridružiti Joma Maja, nekadašnja finalistkinja Burn Residency takmičenja u Bosni, koju prepoznajemo po mračnoj, seksi i energičnoj muzici i ekipa DE & MO koja je postala prepoznatljiva po melodičnom tehnu i hibridnim setovima tokom kojih klasičan di-džejing spajaju sa lajv izvođenjem i postojeće trake oplemenjuju dodatnim semplovima i efektima.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme po ceni od 500 dinara, kao i na prodajnim mestima GigsTixa i Ticket Visiona.

Lea Dobričić/ Photo: Promo (Brutana)
Lea Dobričić/ Photo: Promo (Brutana)

APEL ORGANIZATORA
– Molimo sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite, kako bismo mogli da uživamo u klabingu i noćnom provodu. Nošenje zaštitnih maski, održavanje bezbedne razdaljine, što češće korišćenje dezinfekcionih sredstava na punktovima, kao i redovno pranje ruku. Dozvoljeni broj publike prilagođen je prostoru Barutane i merama Vlade RS. Budite odgovorni prema sebi i drugima!

Previous post

Šta reći... Mural posvećen Nebojši Glogovcu u Užicu prelepljen reklamom za poljoprivredne proizvode

Next post

Rambo Amadeus i Darko Rundek u kampanji "Umetnici za spas reka Balkana"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *