Home»Muzika»Homeland»Najvažnija sporedna stvar na svetu je fudbal, a stvarno najvažnija – punk… Madresi snimili spot za “Ne igraš za tim”

Najvažnija sporedna stvar na svetu je fudbal, a stvarno najvažnija – punk… Madresi snimili spot za “Ne igraš za tim”

5
Shares
Pinterest Google+
Madresi/Photo: Kristina Bojanić, promo
Madresi/Photo: Kristina Bojanić, promo

Angažovani zrenjaninski pankeri Madresi objavili su spot  za pesmu pod nazivom “Ne igraš za tim” koja se nalazi na njihovom četvrtom albumu “13. prase”.

Ovaj put bend se bavi jednom fudbalskom temom, ali se suština može preneti i na druge kolektivne delatnosti. Scenario i režiju spota potpisuju Kristina Bojanić i Vladimir Maksimović, a svoje fudbalsko umeće u spotu su prikazali: Aleksandra Mađarov, Aleksandar Blanuša, Nenad Ivanić, Milan Maksimović, Dragan Lambić i Vladimir Maksimović.

Ono što Madrese ovih dana dodatno raduje je i činjenica da je svetlost dana konačno ugledala i dugo očekivana kompilacija na kaseti “Rock and roll nije mrtav, a kamoli punk” u izdanju Miner rocordsa, povodom čijeg izlaska lider benda Vladimir Maksimović kaže:

– Kompilacija predstavalja presek našeg dosadašnjeg rada i krunu saradnje sa Miner recordsom. Odabrane pesme na verodostojan način prikazuju estetiku benda i sistem vrednosti za koji se borimo, čija nas marginalizacija u ovim čudnim vremenima još više povezuje sa onima koji neguju iste etičke principe kao mi.

Pogledajte spot za “Ne igraš za tim”:

Previous post

Da li znte šta je "bolest fasade"... Evanescence nam otkrivaju u novom singlu "The Game Is Over"

Next post

Leiner više ne ćuti... Bubnjar Azre odgovorio Štuliću: Džoni je desperados, izgrižen od vlastite goričine i mržnje…

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *