U kolima sa serijskim ubicom… Debi Hari i dalje proganja noćni susret sa Tedom Bandijem

0
80
Debi Hari, Ted Bandi/Photo: facebook
Debi Hari, Ted Bandi/Photo: facebook

Pevačica grupe Blondie, fatalna Debi Hari, važi za jednu od najboljih frontwoman u rokenrolu. Ali, ako je verovati njeniom memoarima “Face It”, lako je mogla da završi samo kao jedna od žrtava čuvenog serijskog ubice Teda Bandija.

Pevačica, koja sada ima 74 godine, često je pričala o ovom iskustvu. Ted Bandi jedan je od najpoznatijih svetskih serijskih ubica i odgovoran je za najmanje 30 zločina zbog kojih je pogubljen 1989.

LEPOTICA, ZVERI I GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA… ZABORAVLJENI SNIMAK NA KOJEM DEBI HARI, DALEKE 1989, KIDA SVEVREMENSKI HIT RAMONESA

Debi se još jedno, u intervjuu za Dazed, prisetila traumatičnog iskustva:

– Pokušavala sam da stignem u noćni klub koji je bio na drugom kraju grada. Mali beli automobil se zaustavio i momak mi je ponudio vožnju. SJa sami dalje pokušavala da dozovem taksi, ali on je bio vrlo uporan i pitao me kuda idem. Bilo je to svega nekoliko ulica dalje od mesta na koje je on navodno išao i rekao mi je “odlično, mogu da te povezem”.

Čim je ušla u automobil Debi je shvatzila da je napravila grešku. “Buba” je iznutra bila pravi krš, na vratima nije bilo ručica, na prozoru se videla samo pukotina, a vozač je strašno smrdeo. Njena pozicija nije bila baš najbolja. Znalaje da nešto mora da preduzme, i to brzo.

Pevačica je počela da prstima spupta prozor, santimetar po santimetar, a onda je proturila ruku kroz otvor i pokušala da otvoriti vrata sa spoljne strane.

– Čim je video šta radim, skrenuo je iza ugla i stao, a ja sam iskoristila priliku, izletela iz auta i sjurila se niz ulicu.

Njenu priču su neverne Tome dugo pokušavale da raskrinkaju i prikažu lažnom, ali budući da je Debi oduvek biola potpuno otvorena kad je reč o njenom privatnom životu, mnogo je više onih koji veruju da joj se ovaj susret zaista i dogodio.

OVU PESMU STIVI NIKS NIJE HTELA, A DEBI HARI DONELA JE SVETSKU SLAVU… ZNATE JE IZ FLMA “AMERIČKI ŽIGOLO”…

U njenim memoarima iz 2012. “Parallel Lives” Hari je napisala:

“Imala sam sreću. U to vreme nisam ništa znala o Tedu Bandiju. I dalje me proganja taj susret”.

I mi smo, izgleda, imali sreće. Mogli smo da izgubimo Debi Hari i pre nego što smo je pronašli…

HL/Izvor: faroutmagazine.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime