Home»Kultura»Nema više pozorišta ni na Tašu… Nove mere Kriznog štaba “ubile” Beogradsku letnju scenu

Nema više pozorišta ni na Tašu… Nove mere Kriznog štaba “ubile” Beogradsku letnju scenu

5
Shares
Pinterest Google+

Pozorišni program Beogradske letnje scene na Tašmajdanu obustavlja se danas usled novonastale situacije, promene epidemiološke slike virusa Covid-19 i najnovijih odluka medicinskog kriznog štaba Srbije kojim se ograničava okupljanje na zatvorenom i otvorenom prostoru do 200 osoba, stoji u saopštenju Grada Beograda koje je dostavljeno Tanjugu.

Kako je navedeno, ova manifestacija je osmišljena upravo da bi se prevazišao problem prekida rada pozorišta usled pandemije i uvođenja vanrednog stanja sa dobrom željom da se nastavi pozorišni život u našem gradu.

“Ovaj jedinstveni poduhvat, koji je na jednom mestu okupio sva beogradska, mnoga srpska pozorišta, privatne i nezavisne produkcije, sa idejom da publici i svim gostima Beograda krajem juna i tokom jula omogući gledanje preko 40 pozorišnih predstava, pokazao je da su umetnici i publika sa velikom radošću iščekivali ponovni susret uživo i nove pozorišne doživljaje”, poručuju u saopštenju.

Grad Beograd je zahvalio svim pozorištima, umetnicima, učesnicima i publici Beogradske letnje scene o čijem eventualnom nastavku će se odlučivati kada se za to steknu uslovi. U međuvremenu za sve kupljene ulaznice može da se izvrši povrat novca na blagajnama matičnih pozorišta.

Previous post

Prvi EXIT trajao je - 100 dana... a počeo je na današnji dan, pre tačno 20 godina

Next post

Besplatno gledanje... Slipknot na YouTube postavili ceo film "Welcome to Our Neighborhood"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *