Bile su mu višak, a sad mogu da se unovče…. Reizdanje Prinsovog albuma “Sign O’ the Times” sa čak 63 ranije neobjavljene pesme – ima, kažu, i dobrih

0
60
Prince/Photo: YouTube printscreen
Oglasi
Prince/Photo: YouTube printscreen
Prince/Photo: YouTube printscreen

Ključni Prinsov album “Sign O’ The Times” reizdaje se u megalomanskom stilu, kao super de luxe izdanje sa 8 CD-ova, 13 LP-jeva uključujuči i novogodišnji koncert iz 1987. na kom je gostovao Majls Dejvis.

Mada stara izreka kaže “O pokojniku sve najlepše”, ne može se ipak prećutati da je Prince bio sklon megalomaniji. Ta osobina ipak će obradovati njegove poštovaoce. Uobičajeno je naime da izvođač prilikom snimanja albuma stvori i snimi na nivou demo snimka (sa nešto manje pažljivo obavljenim miksom) nekoliko numera više od predviđenog trajanja albuma. Ali Prince je za album “Sign O’ The Times” snimio ukupno 92 pesme, od kojih se na dvostrukom albumu našlo 16 pesama, 63 ostalo do danas u fijokama, a ostale je Prinsova zadužbina dozirano puštala u javnost.

Neke od tih pesama su pravi dragulji, poput pre nekoliko dana objavljene “Witness 4 The Prosecution”. Zato je kupovina ovog “super de luxe” reizdanja zapravo dobra ideja za sve poštovaoce Prinsovog rada.

HL/Izvor: espreso.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime