Samanta Foks bila je “bomba” osamdestih, a sada je otkrila… Dejvid je ušao za mnom u toalet i pokušao da me siluje. Imala sam samo 19…

0
198
Samanta Foks/Photo: YouTube printscreen
Samanta Foks/Photo: YouTube printscreen

Seks simbol osamdesetih godina Samanta Foks tvrdi da je bila seksualno uznemiravana na samom početku, a optužila je pokojnu zvezdu Dejvida Kasidija.

Samanta Foks je u dokumentarcu “Page 3: The Naked Truth” progovorila o svom životu i ulasku u šoubiznis. Počela je kao model, a 1986. godine ušla je u svet pop muzike hitom “Touch Me”.

Ona kaže da ju je pokojni glumac i pevač seksualno uznemiravao tokom snimanja njegovog singla “Romance”. Samanta je te tvrdnje iznela još 2017. godine, a sada je dala i detalje tog događaja. Ona tvrdi da se sve dogodilo u maju 1985. godine, kada ju je napao u toaletu jednog restorana, i to nakon snimanja singla. Ona je tada imala 19 godina

– Kada sam imala sedam ili osam godina on je bio jedan od mojih najvećih idola. Bila sam njegova velika obožavateljka – rekla je. Samanta je ispričala da je snimanje bilo izuzetno mučno i da je bila zgrožena kada je shvatila da Kasidi sve vreme snimanja ima erekciju.

Dejvid Kesidi/ Photo: Facebook/ David Cassidy
Dejvid Kesidi/ Photo: Facebook/ David Cassidy

– Kad god bi se stisnuo uz mene, jasno sam mogla da osetim njegovu erekciju. Izgledalo je da Dejvid namerno otežava snimanje, koje je trajao celu večnost, baš zbog toga. Bilo je to izuzetno mučno – prisetila se.

Nakon snimanja Kasidi je pozvao Samantu i njenog oca da mu se pridruže na večeri u jednom restoranu.

– Otišli smo na večeru s mojim ocem i ljudima iz diskografske kuće. U jednom trenutku tokom večere otišla sam u toalet, a on me je pratio. Kada je ušao u toalet, gurnuo me je na zid i pokušao da mi gurne jezik u usta. Pobegla sam i vratila se pravo do stola kod oca. Ali, nisam mu ništa rekla, bila sam preplašena – prisetila se Samanta.

Kasidi je bio američki glumac i pevač, a slavu je stekao likom Kita Patridža, u popularnom sitkomu “The Partridge Family”. Uspeh serije ga je početkom sedamdesetih učinio tinejdžerskim idolom.

Preminuo je 2017. godine sa 67 godina, a pričalo se da mu je bila potrebna transplantacija jetre.

HL/Izvor: Nedeljnik.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime