Home»Muzika»Homeland»“Dvestadvojka” proslavila 51. rođendan… na svoj način, drugačije od drugih

“Dvestadvojka” proslavila 51. rođendan… na svoj način, drugačije od drugih

4
Shares
Pinterest Google+
Rožendan 202/Photo: instagram printscreen
Rožendan 202/Photo: instagram printscreen

Radio Beograd 202, popularna “Dvestadvojka”, proslavila je 27. juna 51. rođendan. Slavljenici kažu da su, posle prošlogodišnje proslave pola veka koncertom u beogradskoj “Areni”, ove godine hteli da upriliče slavlje u nekom sasvim drugačijem prostoru sa svojim najvernijim slušaocima u publici, ali zbog opasnosti od novog širenja kovida 19, izabrali su nešto sasvim neobično.

U skladu sa svojom nezvaničnom himnom – pesmom “Totalno drukčiji od drugih”, “Dvestadvojka” je u svoj studio dovela nekoliko sjajnih muzičara koji su svirali akustične gitare i uživo pevali svoje numere ili obrade pesama koje vole, piše RTS.

 


View this post on Instagram

#51rođendan202

A post shared by Radio Beograd 202 (@beograd202) on

Uz akustičnu svirku i ćaskanje, svoj sat su imali Nikola Čuturilo Čutura, Nenad Zlatanović iz grupe Texas Flood, Stefan Aćimović iz sastava Dram, Dejan Cukić, kao i Damjan Dašić i Marko Ćalić iz grupe Magic Bush. A rođendansku proslavu je uveličao i jedan kralj – Кralj Čačka.

 


View this post on Instagram

#51rođendan202

A post shared by Radio Beograd 202 (@beograd202) on

Osim što su slušaoci mogli da prate šestočasovni rođendanski radio program, pratioci “Dvestadvojke” na Instagramu i Fejsbuku mogli su i da gledaju video-strim ovih nastupa uživo, ćaskanja, kao i gašenje rođendanskih svećica.

Zbog pandemije, umesto duvanjem u plamen svećica, dosetili su se da gase uz pomoć lepeze i nekih drugih predmeta. U tome im je pomogao najmlađi gost, Stefan iz grupe Dram koji je “Dvestadvojci” otpevao rođendansku pesmu “Danas nam je divan dan…”.

HL/Izvor: rts.rs

Previous post

Trgovina ljudima, satanistički rituali... Ko bi rekao Robi Vilijams veruje u teorije zavere

Next post

ZZ Top i "ukleta pesma"... Da li će je konačno snimiti na novom albumu?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *