Home»Muzika»Trgovina ljudima, satanistički rituali… Ko bi rekao Robi Vilijams veruje u teorije zavere

Trgovina ljudima, satanistički rituali… Ko bi rekao Robi Vilijams veruje u teorije zavere

4
Shares
Pinterest Google+
Robi Vilijams/Photo: facebook@robbiewilliams
Robi Vilijams/Photo: [email protected]

Robi Vilijams doveo je u jednom intervjuu u pitanje (ne)opravdanost teorije zavere koja tvrdi da su nekoliko demokratskih zvaničnika i američki restorani bili su umešani u trgovinu ljudima i pedofiliju, nazvane “Pizzagate”.

NAJLUĐA TEORIJA ZAVERE… DA LI JE CIA NAPISALA NAJPOZNATIJU PESMU SCORPIONSA?

Ova teorija se proširila tokom američkih predsedničkih izbora 2016. godine, posle istrage New York Timesa i web stranice Snopes za proveru činjenica. Međutim, teorija je ponovo pobudila interesovanje poslednjih nedelja, a čini se da je Vilijams takođe zainteresovan za ovu “zaveru”.

– Činjenica je da ne znamo ništa, a to znači da ništa nije ni opovrgnuto. Kažu da nema podruma na određenom mestu u toj piceriji. Ali to nije dovoljno da bi se pobile optužbe – rekao je Vilijams.

– Niko ne pita, niko nije govori i niko ne odgovara na pitanja. Prava pitanja nisu postavljena pravim ljudima na pravim mestima – smatra pevač.

Naime, zagovornici teorije tvrde da su u mejlovima od menadžera kampanje Hilari Klinton koji su procurili bile šifrovane poruke koje su zvaničnike Demokratske stranke povezivale sa pedofilskim krugom.

NAJMRAČNIJA EPIZODA “TOMA I DŽERIJA”… TEORETIČARI ZAVERE VERUJU DA JE TO TREBALO DA BUDE KRAJ PRIČE…

Oni su tvrdili da se deca zlostavljaju i da se satanistički rituali održavaju u podrumu picerije u Vašingtonu.

Međutim, pomenuti restoran nije čak imao ni podrum, nijedna navodna žrtva nije istupila i nikada nisu pronađeni fizički dokazi koji bi podržali ovu teoriju. Robi ipak veruje…

HL/Izvor:b92.net

Previous post

No Comment... Beli glumci više neće davati glasove likovima druge boje kože u serijama "Simpsons", "Family Guy" i "Central park"

Next post

"Dvestadvojka" proslavila 51. rođendan... na svoj način, drugačije od drugih

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *