Home»Muzika»Stivi Vonder poslao poruku Trampu: Loš je dan kada ja vidim bolje od tebe i tvoje vizije…

Stivi Vonder poslao poruku Trampu: Loš je dan kada ja vidim bolje od tebe i tvoje vizije…

1
Shares
Pinterest Google+
Stivi Vonder/Photo; facebook@StevieWonder
Stivi Vonder/Photo; [email protected]

Muzička ikona Stivi Vonder prozvao je američke zvaničnike i predsednika Donalda Trampa u video-snimku čija je centralna tema pokret Black Lives Matter.

Pozivajući svoje obožavaoce da nastave sa progresivnim stavovima, superzvezda je podelio svoje mišljenje i o gospodinu Trampu.

Rekavši svojim mnogobrojnim fanovima da idu da glasaju, 70-godišnji hitmejker želi da se svi glasovi čuju na predstojećim predsedničkim izborima koji će se održati u novembru ove godine.

 

U jednom trenutku, Vonder izgovara rečenicu koja je postala hit na internetu.

– Loš je dan kada ja vidim bolje od tebe i tvoje vizije za 2020. godinu – rekao je slepi kantautor indirektno se obraćajući predsedniku SAD.

– Crni životi su važni i ovo nije samo još jedan digitalni trend ili heštag, ovo je početak kraja svim ovim s*anjima. To su naši životi – dodao je Vonder.

– Mesto iz kog je civilizacija potekla, Afriku, ovaj naš vrhovni komandant naziva g*vnjivom rupom. Zažalićeš jednog dana zbog tih reči – navodi pevač, prenosi portal Eonline.

HL/Izvor: b92.net

 

Previous post

Laka ima novu pesmu... na tri i kusur minuta vratio nas je u -"Pubertet"

Next post

"Glumio" u 2.000 filmova, bio sa 4.000 žena... Ko je ustvari Ron Džeremi, da li je stvarno silovatelj i ima li 6,6 miliona dolara za kauciju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *