Home»Muzika»Guns N’ Roses objavili besplatni, profesionalno obrađeni, koncertni video od 30 minuta

Guns N’ Roses objavili besplatni, profesionalno obrađeni, koncertni video od 30 minuta

4
Shares
Pinterest Google+
Guns N’ Roses /Photo: facebook@gunsnroses
Guns N’ Roses /Photo: [email protected]

Legendarni bend Guns N’ Roses objavio je 30 minuta video snimka sa svog nastupa na Download festivalu iz 2018. godine za besplatno gledanje na svom You Tube kanalu.

Zbirka od pet pesama počinje izvođenjem pesme “Slither” benda Velvet Revolver iz 2004. godine . Nakon toga se bend upušta u kratki jam session pre nego što kreće u proširenu verziju kultne numere “Rocket Queen” sa debi albuma Appetite for Destruction. Grupa zatim prelazi na “You Could Be Mine”, pesmu koja je prvobitno objavljena kao glavna tema filma Džejmsa Kamerona iz 1991. godine “Terminator 2: Sudnji dan”. Visoko oktanska melodija kasnije je predstavljena na dvostrukom studijskom albumu “Use Your Illusion”, objavljenom iste godine.

UDRUŽILI SE GUNS N’ ROSES I DŽEJMS PATERSON… REZULTAT JE ILUSTROVANA KNJIGA ZA DECU “SWEET CHILD O’ MINE”

Bassista Daf Mekigan preuzima glavni vokal za sledeću pjesmu, obradu Misfitsove pank himne “Attitude”, koja je objavljena na njihovom albumu obrada iz 1993. godine “The Spaghetti Incident”. Video zapis zatvara “Sweet Child o ‘Mine”, jedan od najvećih njihovih hitova koji je ušao na top liste 1988. i u velikoj meri omogućio proboj grupe.

Ova video kolekcija najnovija je epizoda u streaming video seriji Guns N’ Roses, pod nazivom “Not in This Lifetime Selects”, a koja je sačinjena od profesionalno odrađenih snimaka snimljenih tokom turneje “Not in This Lifetime”. Prvobitno pokrenuta 2016. godine ova serija koncerata obeležila je Slešov i Dafov povratak u postavu grupe posle više od 20 godina, postavši u sledeće dvije godine jedna od najuspešnih turneja u istoriji rok muzike.

HL/Izvor: bosonoga.com

Previous post

Del Arno Band novim spotom poručuje - "Sudbina je svih da prođu"

Next post

Festival evropskog filma Palić... Nagrada “Aleksandar Lifka” za Mirjanu Karanović

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *