Home»Muzika»Homeland»Del Arno Band novim spotom poručuje – “Sudbina je svih da prođu”

Del Arno Band novim spotom poručuje – “Sudbina je svih da prođu”

4
Shares
Pinterest Google+
Del Arno Band/ Photo: AleX
Del Arno Band/ Photo: AleX

Del Arno Band objavio je spot za pesmu “Sudbina je svih da prođu” i time zaokružio vizuelnu priču  aktuelnog albuma “Ako ne znaš šta da radiš”.

Numera “Sudbina je svih da prođu” otvara poslednji album DAB-a koji je ocenjen kao jedno od najboljih rege izdanja u poslednjih deset godina na našim prostorima.

O novom singlurođu frontmen Del Arno Banda, Jovan Matić kaže:
– Singl “Sudbina je svih da prođu” koji otvara album “Ako ne znaš šta da radiš” jedan je od meni lično važnijih u novijoj istoriji grupe. Reč je ozbiljnom razmišljanju o životu, o nama, o našim stremljenjima. Pesma je “upakovana” u tradicionalni teški roots groove koji, bar za mene jeste suština reggae muzike. Uz to na njemu gostuje pevačka grupa “Jenđe” koja svojim doprinosom daje poseban šmek celoj pesmi i, ujedno, najavljuje naš sledeći album koji smo u celosti posvetili pesma iz davnina koje ova grupe neguje. Proverite na našem YouTube kanalu i uživajte.

Del Arno Band/ Photo: Promo
Del Arno Band/ Photo: Promo

Režiju, fotografiju i montažu potpisuje Staša Bukumirović, mlada rediteljka koja je sa bendom prvi put ostvarila saradnju na spotu “Meni se okreni”.

Kako saznajemo, Del Arno uveliko radi na novom materijalu, a do kraja ove godine se očekuje da će objaviti album koji su uradili zajedno sa pevačkom grupom Jenđe.

Previous post

Rambo Amadeus ima 16 zanimljivih predloga kako da popravite raspoloženje... i prilično su primenljivi

Next post

Guns N' Roses objavili besplatni, profesionalno obrađeni, koncertni video od 30 minuta

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *