Home»Muzika»Homeland»Muzički dnevnik jedne velike ljubavi… Andy Pavlov predstavio spot za kompoziciju “Me and My Love on the Road to Honduras”

Muzički dnevnik jedne velike ljubavi… Andy Pavlov predstavio spot za kompoziciju “Me and My Love on the Road to Honduras”

4
Shares
Pinterest Google+
Andy Pavlov/ Phhoto: youtube.com printscreen
Andy Pavlov/ Phhoto: youtube.com printscreen

Poslednji muzički video sa istoimenog albuma kojim nas je Andy Pavlov i zvanično upoznao sa svojim samostalnim delom stiže za kompoziciju “Me and My Love on the Road to Honduras”.

Još jedna saradnja sa Laslom Antalom donosi sanjiv video koji vizuelno zaokružuje priču iza debi albuma jednog od najuspešnijih pijanista na našim prostorima.

– “Me and My Love on the Road to Honduras“ je poslednja numera sa istoimenog albuma koji predstavlja svojevrsni muzički “Dnevnik Jedne Velike Ljubavi“ – ističe Andrija Pavlović, pijanista i kompozitor iza umetničkog imena Andy Pavlov.

Album nosi podnaslov „The Minutes After Infinity for Piano Solo“ i predstavljen je u februaru u izdanju Universal Music Serbia.

Andy Pavlov/ Photo: Laslo Antal ( promo, Universal Music)
Andy Pavlov/ Photo: Laslo Antal ( promo, Universal Music)

Kako Andrija objašnjava, album je inspirisan dubinom i misterijom jednog perioda njegovog života gde je sve što je do tada poznavao isparilo, da bi se potom iz guste magle pojavila velika ljubav, dom i novo razumevanje sebe.

Nakon što su kompozicije sa albuma kontinuirano predstavljane u svojim video izdanjima, zaključno sa današnjim, ostalo je da ovo delo klasične muzike dobije i svoje fizičko izdanje.

“Me and My Love on the Road to Honduras“ biće dostupan na vinilu na ovogodišnji Record Store Day.

Previous post

Petar Janjatović: Rokenrol su preuzeli biznismeni, stanje u industriji je katastrofalno

Next post

Savršene greške u legendarnim hitovima... Avioni, psovke, smotani tonac i Stingova pozadina na klavijaturama

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *