Home»Muzika»Upisao se u elitu… Liam Galager objavio album “MTV Unplugged”

Upisao se u elitu… Liam Galager objavio album “MTV Unplugged”

4
Shares
Pinterest Google+
Liam galager, MTV Unplugged, cover
Liam Galager, MTV Unplugged, cover

Album “MTV Unplugged” Liama Galagera ugledao je “svetlo dana”. Album je snimljen prošlog leta u Gradskoj skupštini u Kingstonu, a njime se Liam pridružio listi muzičkih velikana kao što su Pol Makartni, Pejdž i Plant, , Nirvana i brojnim drugima koji su snimili prestižni MTV Unplugged session.

Naelektrisanaa atmosfera koncerta opipljiva je od samog trenutka kada Liam stupi na pozornicu i otpeva “Wall of Glass”. Materijal nastao tokom Liamove solo karijere, kao što su njemu lično draga ”Once” i vesela “Now That I’ve Found You” zasjale su u ogoljenom formatu u kojem je Liamov glas dominirao u pratnji sjajnih pratećih vokala i očaravajućih aranžmana u izvedbi 24-članog Urban Soul Orchestra. Ogoljena snaga studijskog snimka, pesma “Gone” se posebno istakla u novootkrivenoj bombastičnoj dinamici i sineastičnoj atmosferi.

LIAM GALAGER: DUH DŽONA LENONA BIO JE UZ MENE DOK SMO SNIMALI U ABBEY ROAD STUDIJU

Gitarista i osnivač Oasisa Pol Arturs, poznatiji kao Bonehead, pridružio se Liamu na pesmama “Some Might Say”, “Stand By Me”, “Cast No Shadow” i prvoj live izvedbi pesme “Sad Song” koja se našla kao bonus pesma na albumu “Definitely Maybe”, a koncert je kulminirao emotivnom verzijom klasika “Champagne Supernova”.

Previous post

Psihomodo Pop nisu "u banani", ali su snimili novi spot, za surf-punk letnju pesmu - "Banana"

Next post

Vremeplov koji se ne propušta... DRAGI BRAVO žurka na otvorenom u petak na Beogradskom sajmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *