Home»Muzika»Psihomodo Pop nisu “u banani”, ali su snimili novi spot, za surf-punk letnju pesmu – “Banana”

Psihomodo Pop nisu “u banani”, ali su snimili novi spot, za surf-punk letnju pesmu – “Banana”

4
Shares
Pinterest Google+
Psihomodo pop/ Photo: AleX
Psihomodo pop/ Photo: AleX

Psihomodo Pop predstavio je novi spot, i to za “Bananu”, peti singl s albuma “Digitalno nebo”, najbolji rock album u Hrvatskoj za prošlu godinu.

Posle već dobro poznatih hitova “Sve će biti u redu”, “Ako želiš biti moja”, “Déjà vu” i “Digitalno nebo”, Davor Gobac i Psihomodo Pop predstavili su novi singl pun pozitivne energije kako bi spasili leto 2020. da ne bude totalni promašaj, odnosno – banana.

Spot zanimljivom slikom prati atmosferu ove zabavne, osvežavajuće surf-punk letnje pesme. Tako momci iz Psihomodo Popa na pravim daskama surfuju kroz realne prostore Zagreba i fikcionalne pejzaže svoje mašte.

BEOGRAD ISPOD DIGITALNOG NEBA: PSIHOMODO POP UBACIO AMERIKANU U ROK VREMEPLOV I PROVOZAO NAS KROZ SVOJE SNOVE ZAJEDNO SA MALIM CRVENIM PATULJCIMA…

Za vizual spota koji odiše punokrvnim pop-artom zaslužan jer reditelj i animator Dalibor Barić.

“Banana” je zabavna rock poslastica idealna za leto pred nama za koju se Gobac nada kako “neće bit totalna banana”, a pesmu je opisao u svom prepoznatljivom stilu:

– Novi singl grupe Psihomodo Pop s aktualnog albuma “Digitalno” nebo zove se “Banana”. To je u principu surferska pesma napravljena na pankerski način. Jedna lepa, brza i zabavna pesma o friškom voću.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Čuveni autobus iz filma "Into The Wild" uklonjen iz divljine Aljaske... turisti rizikovali živote da ga vide

Next post

Upisao se u elitu... Liam Galager objavio album "MTV Unplugged"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *