Home»Muzika»Ove godine nisu jeli ljute papričice – zapalili su Yuga… I tako je Mortal Kombat pozvao fanove 27. juna na Antievroviziju

Ove godine nisu jeli ljute papričice – zapalili su Yuga… I tako je Mortal Kombat pozvao fanove 27. juna na Antievroviziju

4
Shares
Pinterest Google+
Mortal Kombat/ Photo: Promo
Mortal Kombat/ Photo: Promo

Antievrovizija će se održati 27. juna u atrijumu Beogradskog sajma, a momci iz Mortal kombata su odlučili da je najave eksplozivno – zapalili su Yuga.  

Za one koji ne znaju, ovakve najave su postale već tradicionalne. Do sada su se članovi benda međusobno pekli tejzerom, jeli su karolinu riper (najljuću papriku na svetu), pucali jedni na druge paint ball puškama…

Priča o spaljenom Yugu tek je prva u nizu koje Mortal Kombat planira da ispriča na svom YouTube kanalu.

Naime, “MK šou” biće sačinjen od raznih segmenata iz svog života, koncertnih proputovanja i drugih “gluposti”, koje im budu padale na pamet.

Antievrovizija traje već punih 11 godina i postala je tradicija od koje bend ne odustaje, a ni njihovi fanovi kojih je iz godine u godinu sve više.

Gosti Mortal Kombata na beogradskom koncertu biće bendovi Cassidy’s Brewery i Void Inn.

Ulaznice kupljene pre vanrednog stanja važe i za 27. jun, a u prodaji je i novi kontigent ulaznica koje možete da nabavite:
– na Ticket Vision prodajnim mestima
– putem sajta tickets.rs
– u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat)
– pabu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44)

Ulaznice po promotivnoj ceni od 600 dinara biće dostupne do 21. juna. Redovna cena biće 800, a na dan kocerta koštaće 1.000 dinara.

 

Previous post

Bendovi... Počelo prijavljivanje za 4. Rokerijadu u Petrovcu na Mlavi

Next post

Kad vam čika Igi kaže... Ovo je 5 bendova koje prosto morate da slušate

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *