Home»Muzika»Kad vam čika Igi kaže… Ovo je 5 bendova koje prosto morate da slušate

Kad vam čika Igi kaže… Ovo je 5 bendova koje prosto morate da slušate

5
Shares
Pinterest Google+
Igi Pop/Photo: YouTube printscreen
Igi Pop/Photo: YouTube printscreen

Igi Pop nije samo jedno od najprepoznatljivijih lica u svetu muzike, već ima i “oko i uho” za prepoznavanje talenata. Upravo je ovaj poseban talent učinio da su njegov BBC 6 Music show obavezno pratili brojni muzički fanovi.

Pop emisija je nedeljni izvor eskapizma i radosti za stotine hiljada ljudi koji dobijaju intiman uvid u Igijevu zbirku muzičkih zapisa koja se, pomalo predvidljivo, neprestano proširuje najboljim novim talentima iz celog sveta.

A ove bendove je posebno preporučio:

Boris

“Oni su iz Japana i uspeli su da izbegnu sve konvencije koje im nisu odgovarale u smislu izražavanja onoga što su zamislili”.

Tinariwen

“Hteo bih ih da ih preselim u svoje dvorište na neko vreme. Odustao bih od svega što radim. Trenutno. Odmah. To je nešto najbolje”.

Joy Division

“Ovo je čista likovna umetnost i to je sve što mogu da kažem o njima. Pored svih ostalih vrlina, to su moralne pesme i one koje je vrlo teško napisati”.

Savages

“Ove dame su jako dobre. Imao sam privilegiju da sviram sa njima i bile su sjajne. Ono što su radile baš ima smisla. Shut Up!”.

MC5

“MC5 ima određenu etiku u pogledu onoga što je dobro, stvarno i pravedno. Pesma “Kick out of the Jam” možda je najiskreniji izraz onoga što su imaju da kažu”.

HL/Izvor: faroutmagazine.co.uk

Previous post

Ove godine nisu jeli ljute papričice - zapalili su Yuga... I tako je Mortal Kombat pozvao fanove 27. juna na Antievroviziju

Next post

Treća sreća... Otvaranje Drive in bioskopa na Adi 23. juna uz film "Bilo jednom u Holivudu"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *