Treći vikend u Barutani i prvo strano gostovanje – Leharov prvi nastup u letnjoj sezoni

0
90
Oglasi
Lehar/ Photo: Promo (Barutana)
Lehar/ Photo: Promo (Barutana)

Treći vikend sedme sezone Barutane na Kalemegdanu posvećen je prvom stranom gostovanju u Beogradu, kada je reč o izvođačima sa svetske elektronske scene.

U petak 19. juna, Lehar, jedan od producenata i di-džejeva sa Solomunove izdavačke kuće Diynamic, nastupiće prvi put u ovom beogradskom letnjem klubu.

Lehar je poznat po emotivnim kompozicijama i setovima, a za sebe kaže da i dalje uspeva da sačuva mladalačku strast prema muzici i žurkama.

Njemu će se pridružiti mladi Coeus, kojeg nazivaju draguljem srpske elektronske muzike, polovina avangardne, andergraund grupe – Kolektiv Base, u sastavu Fluid Zbodi i X-am i gost iz Sarajeva – Luka Čikić.

– Ne postoje reči kojima mogu objasniti koliko sam uzbuđen i koliko sam dugo čekao da puštam muziku na pravom nastupu… Draga publiko, jedva čekam da se ponovo vidimo i plešemo zajedno u Barutani. Siguran sam da će biti nezaboravno! – poručio je Lehar beogradskim klaberima, uoči svog gostovanja.

Kada je reč o Leharovoj produkciji, kompozicije koje pravi su ne samo emotivne već i intuitivne i osnova su kreativnog procesa ovog pravog umetnika.

Njegov debitantski EP “Sargas“ na Offenbachovom lejblu Connaisseur Recordings stavio ga je na mapu moderne elektronske muzike i predstavlja njegov muzički manifest, koji je mešavina zvukova i atmosfere dramatičnih efekata karakterisanih intimnim bas linijama i intrigantnim melodijama.

Leharovi emotivni di džej setovi refleksija su njegovog pristupa životu koji je veoma spontan i strastven. Zajedno sa Musumecijem i Oldericom, osnovao je izdavačku kuću Multinotes.

Takođe, zajedno sa Musumecijem predstavio je novi koncept jednodnevnih događaja, pod nazivom MUSE, čiji je Barutana bila domaćin pre dve sezone.

Naredne večeri, u subotu 20. juna, klabere će zabavljati neki od omiljenih regionalnih umetnika.

Kristijan Molnar sprema specijalni b2b set sa nagrađivanim i trenutno najtraženijim bosanskohercegovačkim di-džej dvojcem – After Affair, koji stoje iza koncepta Garden of Dreams.

Njima će se pridružiti domaći multitalent Runy – izdavač, promoter, di-džej i producent, koji je poslednje dve godine obeležio serijom nastupa u klubovima i po festivalima u regionu.

Pojedinačne ulaznice su dostupne putem Cooltix onlajn platforme, kao i na svim Gigs Tix i Ticket Vision prodajnim mestima, po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime