Dva kolumbijska tinejdžera kreću na koncert Iron Maidena… Tako će početi film “The Night Of The Beast”

0
48
Iron Maiden/ Photo: Facebook @ironmaiden
Iron Maiden/ Photo: Facebook @ironmaiden

Novi film inspirisan pesmama Iron Maidena, pod nazivom “The Night Of The Beast”, dobio je zeleno svetlo pošto je nemačka kompanija M-Appeal preuzela prava na njega.

Kako piše Variety, film prati dvojicu kolumbijskih tinejdžera koji pokušavaju da prvi put odu na koncert Maidena u Bogoti.

IRON MAIDEN SAD PRAVE I FUDBALSKE DRESOVE… SAN IM JE DA WEST HAM UNITED ZAIGRA U NJIMA

Sve se dešava u februaru 2008. godine, pošto kolumbijski fanovi, posle godina i godina čekanja, konačno mogu da vide svoje junake kako sviraju uživo u parku Simón Bolívar. tokom turneje “Somewhere Back In Time”.

“The Night Of The Beast” režira Maurisio Leiva-Kok, koji je za Variety rekao:

– To nije kolumbijski film kakav se obično vidi na festivalima. Nema uobičajenu temu. To nije film o siromaštvu, nasilju ili smrti – to je film o dvoje tinejdžera koji idu na metali koncert. Ponekad ljudi ne vide da se i te priče uklapaju u našu istoriju, a ja smatram da su isto toliko naše kao i ove druge.

OVO JE PRIČA O “ED FORCE ONE”, BOINGU 747 KOJIM JE IRON MAIDEN PUTOVAO I NA KRAJ SVETA… VEROVALI ILI NE, OVAJ AVION I DANAS LETI…

Film će, podrazumeva se, sadržati i pesme Iron Maidena, zajedno s materijalima nekih kolumbijskih bendova, uključujući Vein i Agony.

Novi detalji o “Night Of The Beast” biće objavljeni uskoro.

HL/Izvor: ludersound.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime