Beogradski Sitzpinker predstavio spot za pesmu “Da li”

0
63
Sitzpinker/ Photo: Promo
Sitzpinker/ Photo: Promo

Beogradski bend Sitzpinker prošle subote je predstavio novi spot i to za numeru “Da li”.

Pesma je nastala kao deo EP-a “Podlo poštovanje“ (2018), a zatim je ponovo snimljena sa producentom Andrejem Mladenovićem (Hill, Crvi).

Želeći da svom popularnom singlu da novu vizuelizaciju, bend je odlučio da kreira svoj prvi režirani spot koji potpisuju studenti Fakulteta dramskih umetnosti pod vođstvom Jane Anđić i Gvozdena Ilića.

Pesma “Da li” veliki je iskorak u stvaralaštvu Sitzpinkera i govori o mladosti, preispitivanju i težini donošenja životnih odluka. Ovi motivi poslužili su kao glavna inspiracija za stvaranje novog spota.

– Kroz naš prvi spot želimo da otvoreno pričamo o nesigurnosti, anksioznosti ali i lepoti i ljubavi. Stvaranja ovog videa je novo iskustvo za nas ali i za sve članove ekipe koji su učestvovali u ovom projektu. Atmosfera sa seta se prenela u svaku scenu našeg spota i sveukupno je možemo opisati kao emotivno i senzualno slavljenje života i mladosti. U tom duhu, predstavljamo naš prvi samostalni spot i pozivamo publiku da pažljivo prati šta dolazi u bližoj budućnosti – poručili su članovi benda.

Sitzpinker je nastao 2017. godine, a ekipu čine: Dunja Mijačić, Danilo Ilić i Pavle Trifunović. Bend je do sada objavio EP “Podlo Poštovanja“ i nekoliko singlova, među kojima se nalazi i pesma “Metanoja” sa Hali Gali kompilacija.

Video singlom “Da li“ Sitzpinker najavljuje nova ambicioznija izdanja u 2020. godini.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime