Home»Muzika»Pevač benda Bad Wolves izgovorio glasno ono što mnogi misle… Problem s rasizmom u Americi su isfabrikovali Soroš i Klinton

Pevač benda Bad Wolves izgovorio glasno ono što mnogi misle… Problem s rasizmom u Americi su isfabrikovali Soroš i Klinton

6
Shares
Pinterest Google+
Tomi Vekst, Bad Wolves/Photo/Facebook@Tommy Vext
Tomi Vekst, Bad Wolves/Photo/[email protected] Vext

Tomi Vekst, frontmen hard rock/groove metal sastava Bad Wolves, objavio je na društvenim mrežama video pod imenom “Šta je Black Lives Matter?”, u kojem je izneo tezu da je rasizam u Americi “isfabrikovan”.

Vekst je naveo da je nakon niza istraživanja i razgovora sa nezavisnim novinarima, vojnim licima, profesionalcima iz industrije zabave, virolozima i bivšim demokratama zaključio da rasizam u Americi nije realan i dodao da on kao Afroamerikanac nikada nije iskusio pravi rasizam u toj zemlji.

– Postoji veliki jebeni problem kada se pretvorimo u građane koji prema drugim građanima glume policajce zbog navodnog rasizma koji ne postoji. Proveo sam dvadeset godina putujući po 48 država Amerike i oko 50 zemalja širom sveta. Nikada nismo imali bilo kakav rasni problem. Sve je to isfabrikovano – naveo je Vekst.

KUDA OVO VODI… U AMERICI SE UKIDA “URBANA MUZIKA”, OD SADA JE TO – “CRNA MUZIKA”

Pevač takođe smatra da je pokret Black Lives Matter kreiran od strane Džordža Soroša i Clinton fondacije.

Vekst je zaključio da oni finansiraju BLM kako bi profitirali od neizbežne medijske praćenosti dešavanja na ulicama američkih gradova.

Kontroverzan stav, nema šta.

HL/Izvor: plejer.net

Previous post

LP Duo unplugged... 16. juna koncert uživo iz njihovog studija

Next post

"Osam dana“ uživo iz Božidarca

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *