Home»Muzika»Povratak Alternatora – BG Bagra, Disaster i Warp danas praše na “Dve reke”

Povratak Alternatora – BG Bagra, Disaster i Warp danas praše na “Dve reke”

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Alternator danas počinje letnju sezonu uz podršku splava “Dve reke” i nastup tri sjajna beogradska autorska benda: BG Bagra, Disaster i Warp.

Disaster/ Photo: Mina Ranok
Disaster/ Photo: Mina Ranok

BG bagra je mladi bend iz Beograda osnovan u februaru ove godine. Svoj prvi nastup imali su baš na Alternatoru priredivši publici sjajnu svirku i atmosferu. Mladi pankeri će i ovog četvrtka uzburkati Dve reke, uz bendove sa kojima su svirali i prvi put.

Bg Bagra su: Filip Bogdanović (gitara, vokal), Aleksa Golubović  (ritam gitara), Mihajlo Kljun (bas gitara) i Andreja Stanković (bubnjevi).

Disaster – vatreni i mladi. Njihova svaka svirka je pravi šou. Oživljavaju “Glam metal” svojim stavom, tematikom pesama ali i stajlingom i ulogama koje imaju za svaki novi nastup.

Garantujemo da ćete i ovoga puta uživati u vatrenoj atmosferi koju pravi ekipa u sastavu: Aleksa Kostur (gitara i vokal), Milan Popović (gitara), Luka Jevtović (bubanj), Mihajlo Glišić (bas).

Warp je bend zbog kog ćete ostati bez daha. Kada sviraju poslednji – to znači da nema odmora, jer šutke traju tokom cele večeri.

Warp je oformljen krajem 2019. godine, a članovi su: Nebojša (bubnjevi), Nikola (gitara), Gojko (bass) i Petar (vokal, gitara).

Photo: Promo (Alternaator)
Photo: Promo (Alternaator)

Sjajna mlada ekipa je na svakom Alternatoru izazvala burne reakcije publike, tako da su ova tri benda definitivno “ubitačna kombinacija”.

Dođite da zajedno napravimo “smoke on the water” jer će ovi momci napraviti “fire on the stage”!!!

Da ponovimo, večeras je prva Alternator svirka posle karantina. Ove sjajne autorske svirke održavaćese redovno, svakog četvrtka na otvorenom.

Photo: Promo
Photo: Promo

Samo još da dodamo – Wah Rock Radio počinje lajv striming Alternator svirke svakog četvrtka. Danas od 19:30 časova na ovaj radi prenosi lajv svirku tri sjajna mlada benda, koji su i na Alternatoru u klubu Problem napravili vatrenu atmosferu.

– Ako se ne vidimo na “Dve reke”, slušamo se preko Wild and Hot Rock Radija! – poručuje organizator Alternatora, Katarina Radivojević.

Večerašnja svirka počinje u 19:30, a cena ulaznice iznosi 300 dinara.

Previous post

Arsenal Fest dobitnik Đurđevdanske nagrade grada Kragujevca

Next post

Naučnici su analizirali 464.411 pesama i zaključili: Nova muzika je postala preglasna i sve zvuči isto... evo i zašto

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *