Home»Muzika»Homeland»MOBIL DEMO FEST: LouD u studiju vredno sprema debi album, radove obišli direktor PGP-a i predstavnik Headlinera…

MOBIL DEMO FEST: LouD u studiju vredno sprema debi album, radove obišli direktor PGP-a i predstavnik Headlinera…

4
Shares
Pinterest Google+
LouD/Photo: Andreja Ignjatović
LouD/Photo: Andreja Ignjatović

Pobednici prvog Mobil Demo Festa, beogradska grupa LouD, čim se vanredno stanje završilo, nastavili su da pripremaju debi album koji će im, kao glavnu nagradu festivala, objaviti naša najveća diskografska kuća PGP RTS.

Momci iz benda već su pripremili većinu pesama, a među njima će, svakako, biti i “Crazy Patrol”, kojom su “kupili” publiku i žiri na premijernom Mobil Demo Festu.

“Radove” koje LouD izvodi u studiju u BIGZ-u obišli su direktor PGP-a Vladimir Graić Graja i urednik Headlinera Saša Ignjatović i uverili se da su momci “na pravom putu”. Šalu na stranu, bend zvuči još bolje nego na samom festivalu, a njihov album če biti nešto sasvim neočekivano, čak i za verne fanove koji već dugo prate njihov rad.

– Rano je da otkrivamo sve detalje, ali ovo će biti “upgrade” LouD, sa istom muzičkom filozofijom, ali nešto drugačijom pristupom – kaže Luka Radovanović, frontmen benda.

– Za ove sjajne momke imamo plan. Dobar plan. Za sada je dovoljno da se to zna – rekao je Graja, uz nekoliko profesionalnih saveta i caka koje je podelio sa članovima.

Izlazak albuma očekuje se tokom jeseni, svi se nadaju negde u vreme finala drugog Mobil Demo Festa (za koji je pre nekoliko dana otvoren konkurs), ali svakako će se neke dobre stvari dogoditi i u međuvremenu. O čemu je tačno reč, bend će otkriti ubrzo.

I… da podsetimo…

 OTVOREN KONKURS ZA MOBIL DEMO FEST #2

Previous post

Poznata ostvarenja svetske kinematografije i naredne nedelje na repertoaru Online bioskpa MOJ OFF

Next post

Dalaj Lama objavljuje svoj prvi album "Inner World" na svoj 85. rođendan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *