Home»Muzika»Povodom Svetskog dana muzike, Headliner i Multimedia Music vam poklanjaju… za početak – LP benda EXPLOITED “Beat the Bastards”

Povodom Svetskog dana muzike, Headliner i Multimedia Music vam poklanjaju… za početak – LP benda EXPLOITED “Beat the Bastards”

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: AleX
Photo: AleX

Povodom Svetskog dana muzike, 21. juna, Headliner.rs i Multimedia Music osmislili su poklon akciju za fanove našeg portala. Tokom nekoliko narednih dana poklanjaćemo vam ploče, diskove, knjige, majice… a vi imate stvarno jednostavan zadatak kako biste došli do poklona.

Sve što treba da uradite je da lajkujete Facebook stranice Headlinera i Multimedia Musica i u komentaru odgovorite na postavljeno pitanje. Ko bude najbrži i/ili najkreativniji, svoju nagradu će moći da preuzme na našem zajedničkom “dočeku” Svetskog dana muzike, u subotu, 20. juna u Multimedia Music Store u Beogradu. Tog dana, na tom mestu, desiće se još neke lepe stvari, ali otom potom…

Photo: AleX
Photo: AleX

Danas vam poklanjamo jedan sjajan vinil, LP benda EXPLOITED “Beat the Bastards”.

Pitanje glasi: Koliko The Exploited imaju (studijskih) albuma i koje od njih već imate u svojoj kolekciji? (postavite fotku).

Ime dobitnika ove nagrade objavićemo u petak, 12. juna.

Srećno!

Previous post

Megadeth ponovo u studiju... "Dystopia" definitivno dobija naslednika

Next post

"Na rubu maha"... Splitski bend Tate Romanova predstavio novi video singl

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *